Er komt een 'Saved by the Bell' reboot

‘It’s alright ‘cause I am saved by the bell.” Inmiddels is het alweer 30 jaar geleden dat de allereerste aflevering van Saved by the Bell werd uitgezonden. Zack Morris deed de harten van vele tienermeisjes een stuk sneller kloppen! En ook A.C. Slater kon er natuurlijk wat van. En voor de fans is er nu goed nieuws, want er is een Saved by the Bell reboot in de maak.

Saved by the Bell reboot   Saved by the Bell reboot   Saved by the Bell rebootBron: NBC

Na onder andere Disney+, Apple TV en HBO Max volgt ook NBCUniversal met een eigen streamingdienst, genaamd Peacock. Onlangs hebben ze bekendgemaakt dat ze werken aan een Saved by the Bell reboot mét Elizabeth Berkley (Jessie Spano) en Mario Lopez (A.C. Slater). Of Mark-Paul Gosselaar als Zack Morris terug zal keren in de reboot is nog niet bekend gemaakt.

Er is wel al een officiële synopsis vrijgegeven van de Saved by the Bell reboot. Hierin wordt wel al sterk gehint naar de terugkeer van Zack Morris. Het zou dus goed kunnen dat we Mark-Paul Gosselaar wel in de reboot terug zullen zien! De synopsis luidt als volgt: “Zack Morris werkt tegenwoordig als gouverneur van Californië en heeft een aantal scholen met leerlingen uit de onderklasse gesloten. Hierdoor raakt hij in de problemen en hij kan maar één oplossing bedenken: hij stuurt ze naar de scholen met rijkere leerlingen, waaronder Bayside High. De toestroom van nieuwe leerlingen geeft de bevoorrechte leerlingen van Bayside High een broodnodige en hilarische dosis realiteit”.

Bron: Giphy

Bayside High zal dus zeker in een nieuw jasje worden gestoken en de kans is groot dat de Saved by the Bell reboot op nieuwe leerlingen zal focussen. Misschien wel die van Jessie en A.C.? Helaas is het nog niet bekendgemaakt wanneer de release is van de Saved by the Bell reboot.

Bron: NBCUniversal, Variety, Entertainment Weekly

Lees ook: Er komt een 'Lizzie McGuire' reboot met Hilary Duff

Nieuwste artikelen

  • De omzwervingen van Boek - Melanie van de Peut

  • Familiehuis aan zee - Simone Foekens

  • Net goed – Tjibbe Veldkamp

  • Zusje van mij - Mikaela Bley

  • Toen de maskers kwamen - Jennifer Dugan

Gerelateerde artikelen

  • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

  • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • Volwassen acteurs die tieners speelden

  • 12 The Vampire Diaries behind the scenes geheimen die je nog niet wist

  • 13 series die je kan kijken als je The Vampire Diaries mist

Zoek in artikelen