• Home
 • Nieuws
 • Charmed zussen worden herenigt in 'Grey's Anatomy' seizoen 16

Charmed zussen worden herenigt in 'Grey's Anatomy' seizoen 16

De leuke serie Charmed is helaas alweer sinds 2006 afgelopen. Deze serie die gaat over drie heksenzussen is nog steeds mateloos populair. Voor de fans van Charmed is er nu goed nieuws! Er worden twee van de zussen binnenkort weer herenigd! Alyssa Milano (Phoebe Halliwell) en Holly Marie Combs (Piper Halliwell) spelen namelijk zussen in Grey’s Anatomy seizoen 16.

Grey’s Anatomy seizoen 16         Grey’s Anatomy seizoen 16          Grey’s Anatomy seizoen 16           Charmed            Charmed Bron: ABC

Het netwerk ABC houdt in de week van 7 oktober een speciale ‘Cast from the Past’ week, waarin verschillende cast- en crewleden van oude series worden herenigt in nieuwe afleveringen van ABC series. In Grey’s Anatomy seizoen 16 krijgen we dus een Charmed reünie te zien. Alyssa Milano en Holly Marie Combs zullen de zussen spelen van een ziekenhuispatiënt die hersendood is verklaard nadat ze in een bouwplaats is gevallen. De karakters van Alyssa Milano en Holly Marie Combs moeten vervolgens beslissen of ze hun zus in leven willen laten of niet. Het zal je misschien wel opvallen dat er ook hier sprake is van drie zussen (net als in Charmed). Helaas wordt de derde zus niet door een van de andere Charmed-zussen gespeeld. Ook zullen aan deze aflevering twee schrijvers van de serie Charmed meewerken.

Voor Grey’s Anatomy seizoen 16 is ook al een trailer vrijgegeven. Hierin is te zien dat Meredith Grey een taakstraf heeft gekregen en die nu moet uitvoeren.

Op 10 oktober wordt de aflevering met de zussen uit Charmed in Amerika uitgezonden (die geheel toepasselijk ‘Reunited’ gaat heten). Wanneer de aflevering in Nederland te zien is, is nog niet bekend.

Bron: Entertainment Weekly, ABC.

Lees ook: Interview: Shannen Doherty blikt terug op Charmed-tijd: 'Prue's einde kwam veel te snel'

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

 • Gezocht: recensenten

 • Fantasy series

 • De beste fantasie series

 • Recensie: The Fault in our stars

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen