ABC heeft een Cast from the Past week

Het netwerk ABC houdt binnenkort een heuse Cast from the Past week. Hierin worden verschillende cast- en crewleden van populaire series van vroeger bij elkaar gebracht. Zo werd er al bekendgemaakt dat er twee Charmed zussen met elkaar herenigd zullen worden in Grey’s Anatomy seizoen 16. Maar de Charmed actrices zijn niet de enige die met elkaar herenigd zullen worden!

Er worden op ABC in de week van 7 oktober tijdens de Cast from the Past week veel acteurs uit oudere series herenigd. Wij zetten ze hieronder voor je op een rijtje:

Op maandag 7 oktober zal Robert Sean Leonard te zien zijn in The Good Doctor. De acteur speelde in House de rol van Dr. James Wilson. Hij wordt in The Good Doctor herenigd met David Shore. David Shore heeft namelijk zowel House als The Good Doctor gemaakt.

Voor de fans van Castle is er goed nieuws! Seamus Deaver en Jon Huertas speelden in de serie de rollen van respectievelijk Kevin Ryan en Javier Esposito. Ze zullen binnenkort te zien zijn in de serie The Rookie met hun andere Castle-collega Nathan Fillion.

Bron: ABC, Randy Holmes

In de serie The Conners zullen John Goodman en Dan Aykroyd samen te zien zijn als pokermaatjes. De twee acteurs speelden samen in de film Blues Brothers. Ook worden er twee acteurs uit Wet Hot American Summer, namelijk Michael Ian Black (McKinley) en Lake Bell (Donna) herenigd in een aflevering van Bless This Mess.

In de serie The Goldbergs zullen binnenkort een aantal castleden uit Cheers te zien zijn, namelijk Kirstie Alley (Rebecca Howe), Rhea Perlman (Carla Tortelli), John Ratzenberger (Cliff Clavin) en George Wendt (Norm Peterson).

Leighton Meester ken je misschien wel als Blair uit Gossip Girl. Ze is getrouwd met de acteur Adam Brody en samen waren ze te zien in onder andere de film Life Partners. Nu worden ze opnieuw herenigd in de serie Single Parents.

Of en wanneer de afleveringen van de Cast from the Past week in Nederland te zien zijn is nog niet bekend.

Bron: Deadline, Vulture, ABC.

Lees ook: Co-acteurs die elkaar haten

Nieuwste artikelen

  • Wie ik ben zonder jou - Susan Muskee

  • Rendez-vous op Montmartre (Bestemming Parijs #2) - Mirjam Mieserius

  • De enige dochter - A.B. Yehoshua

  • Het Ultimatum - John Grisham

  • The farm table - Julius Roberts

Gerelateerde artikelen

  • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

  • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • Volwassen acteurs die tieners speelden

  • 12 The Vampire Diaries behind the scenes geheimen die je nog niet wist

  • TV-series: must-see volgens de redactie!

Zoek in artikelen