• Home
 • Nieuws
 • 'How To Get Away With Murder' cast voorspelt toekomst van romantische relaties

'How To Get Away With Murder' cast voorspelt toekomst van romantische relaties

Pas op: Spoilers!

How To Get Away With Murder is een serie vol met geheimen, leugens, intriges en moorden. Niemand is eigenlijk te vertrouwen, maar toch zijn er genoeg romantische relaties ontstaan in deze serie. Het is al een tijdje bekend dat How To Get Away With Murder seizoen 6 het laatste seizoen zal worden, maar hoe zit het met alle romantische relaties die zijn ontstaan? De How To Get Away With Murder cast voorspelt de toekomst van al deze romantische relaties. Wie blijven er bij elkaar? Wie gaan er uit elkaar? 

Connor & Oliver 

Connor (Jack Falahee) en Oliver (Conrad Ricamora) zijn natuurlijk wel een beetje het sterkste en stabielste koppel van How To Get Away With Murder. Maar zelfs hun relatie zal het zwaar te voorduren krijgen in het laatste seizoen. Volgens Jack Falahee zijn Connor en Oliver niet meer dezelfde mannen als toen ze elkaar ontmoeten. Oliver gaat zich anders gedragen en dat maakt Connor een beetje bang. Ze worden ingehaald door de roekeloze beslissingen die ze genomen hebben en dit zorgt voor spanning binnen hun relatie. Zeker de verdwijning van Laurel en Christopher heeft veel effect op Connor! Het is dus nog maar de vraag of Connor & Oliver het gaan overleven.

Bron: ABC

Nate & Annalise

Nate (Billy Brown) en Annalise (Viola Davis) hebben eigenlijk sinds het begin van How To Get Away With Murder een soort van knipperlicht relatie gehad. Billy Brown hoopt eigenlijk dat zijn personage, Nate, geen romantische conclusie gaat krijgen. De serie is volgens hem namelijk geen ‘Hallmark Channel Movie’.

Bron: ABC

Michaela, Gabriel & Asher

Ook hebben we natuurlijk de liefdesdriehoek tussen Asher (Matt McGorry), Michaela (Aja Naomi King) en Gabriel (Rome Flynn). Asher is eigenlijk nog steeds niet over de breuk met Michaela heen. Matt McGorry legt uit dat Asher eigenlijk gewoon heel erg gevoelig is. Hij is vaak alleen geweest in zijn leven, dus als hij een connectie met iemand heeft, betekent dit veel voor hem. Asher heeft dus nog steeds gevoelens voor Michaela en hij is erg jaloers en onzeker. Ashers reactie zal afhangen van het feit hoe serieus de relatie tussen Michaela en Gabriel gaat worden.

Bron: ABC

Volgens Aja Naomi King gaat de serie zeker dieper in op de relatie tussen Michaela en Gabriel. Maar misschien staan hun geheimen en leugens wel in de weg. Een relatie wordt natuurlijk altijd gebouwd op vertrouwen en dat is hier niet, aldus Rome Flynn. Maar goed, wat niet weet wat niet deert. Dus eigenlijk hoop ik dat Michaela en Gabriel op een bepaald punt samen komen dan dat alle antwoorden worden onthuld. De vraag is dan: is dit liefde of is dit wraak?

Frank, Laurel & Bonnie

In seizoen 5 probeerde Frank (Charlie Weber) een betere man te zijn voor Laurel (Karla Souza) en haar baby. Maar nu is Laurel vermist en dat zorgt ervoor dat Frank weer vrijgezel is. Ook Bonnie (Liza Weil) heeft het moeilijk en probeert met haar zonden te leven. Hierdoor groeien Frank en Bonnie waarschijnlijk wel naar elkaar toe. Charlie Weber vindt dat Frank en Bonnie gelijkgestemden zijn, maar hij weet niet zeker wat voor band ze hebben. Hij hoopt dat dit zich gaat ontwikkelen in het laatste seizoen van How To Get Away With Murder. Maar kunnen ze ooit samen gelukkig worden, terwijl ze in het verleden fouten hebben gemaakt?

Bron: ABC

Het laatste seizoen van How To Get Away With Murder is vanaf 26 september in Amerika op ABC te zien. Wanneer het op Netflix verschijnt is nog niet bekendgemaakt.

Bron: Entertainment Weekly, ABC

Lees ook: Moordwijven films

Nieuwste artikelen

 • Dit belangrijke personage is niet te zien in tv serie Willow

 • Film & Serie Top 6: december 2022

 • Indiana Jones 5 trailer onthuld!

 • Guardians of the Galaxy Vol. 3 trailer is uit!

 • Young adult top 6: december 2022

Gerelateerde artikelen

 • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

 • De 10 populairste chicklit schrijfsters

 • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

 • Volwassen acteurs die tieners speelden

 • 12 The Vampire Diaries behind the scenes geheimen die je nog niet wist

Zoek in artikelen