• Home
  • Nieuws
  • De eerste beelden van de aankomende Hallmark kerstfilms

De eerste beelden van de aankomende Hallmark kerstfilms

Wie houdt er nu niet van Kerstmis? Het wordt weer eerder donker, binnen is het warm en kun je lekker onder de deken kruipen met een kop thee en een leuke kerstfilm. Elk jaar komen er weer heel wat kerstfilms uit. Met name komt de zender Hallmark elk jaar met ontzettend veel kerstfilms. Zo ook dit jaar! Hallmark heeft nu van 20 Hallmark kerstfilms de eerste beelden en synopsis vrijgegeven. Lees snel verder om te ontdekken welke Hallmark kerstfilms er binnenkort uit gaan komen!

A Merry Christmas Match (25-10)

Corey Calvin heeft er altijd van gedroomd om een theater regisseur in de stad te worden. Echter betekent dit ook dat ze de antiekwinkel van haar overleden vader moet verlaten en dat ze de lokale kerstoptocht in haar stadje niet meer kan regisseren. Wanneer de knappe Ryder Donnelly uit L.A. haar winkel bezoekt, slaat de vonk al snel over. Na een cadeau van Ryder wordt Corey overgehaald om naar een soiree te gaan op het landgoed van Donnelly. Wanneer Corey Ryder ziet bij de kerstoptocht begint ze te twijfelen. Is ze het aan haar vader verplicht om in Harmony te blijven, of zal ze eindelijk naar haar hart luisteren?

Hallmark kerstfilms            Hallmark kerstfilms              Hallmark kerstfilms                 Hallmark kerstfilms                  Hallmark kerstfilms   Bron: Crown Media/Entertainment Weekly

Christmas Wishes & Misletoe Kisses (26-10)

Voormalig binnenhuisarchitect Abbey Fuller kan de kans om het grote familielandgoed van de zakenman Nick Sinclair opnieuw in te richten niet laten schieten. Maar de uitdaging is groter dan alleen het uitzoeken van nieuwe meubels, verf en het halen van een deadline. Het echte raadsel is Nick, een workaholic die zowel Abbey als zichzelf verbaasd als hij laat zien dat hij een aardige en attente man is onder zijn façade als zakenman.

Hallmark kerstfilms   Bron: Crown Media/Entertainment Weekly

Nostalgic Christmas (31-10)

Wanneer Anne Garrison haar geboortestad in Maine bezoekt voor de feestdagen raakt ze in dubio. Moet ze terugkeren naar New York en naar haar carrière als speelgoed inkoper voor een warenhuis? Of blijft ze in haar kleine geboortestad om haar vaders handgemaakte houten speelgoudbedrijf over te nemen en te zien waar een romance met een knappe inwoner haar brengt?

Hallmark kerstfilms   Bron: George Fischer/Crown Media/Entertainment Weekly

Two turtle doves (1-11)

De neuroloog Sharon Harper, die verlies en verdriet bestudeerd, keert terug naar haar geboortestad nadat haar oma is overleden. Hier komt ze in contact met Sam, een landgoedadvocaat en alleenstaande vader, die rouwt om zijn overleden vrouw. Het testament van Sharons oma daagt Sharon uit om op zoek te gaan naar een lang verloren familie erfstuk waardoor ze oude herinneringen ophaalt en nieuwe herinneringen maakt. Wanneer ze moet kiezen tussen haar verleden en de toekomst herontdekt ze waar Kerstmis en het leven werkelijk over gaan.

Hallmark kerstfilms   Bron: Steven Ackerman/Crown Media/Entertainment Weekly

Merry & Bright (2-11)

Cate is de CEO van Merry & Bright, een zuurstokkenfabriek in een klein stadje die worstelt om het hoofd boven water te houden. Gabe is een consultant uit New York die het bedrijf moet zien te redden. Gabe reist naar het stadje om Cate te helpen, maar zij wijst zijn hulp om het bedrijf te herstructureren af. In het begin botsen de twee met elkaar, maar al snel beginnen ze ook gevoelens voor elkaar te ontwikkelen. Wanneer Gabe aandringt om de tactiek van een investeerder om de traditionele methodes te laten varen ter harte te nemen, besluit Cate om niet langer met Gabe samen te werken. Op Kerstavond vraagt Cate zich af of ze haar fabriek wel kan redden en of ze ooit nog wel een romance zal vinden tijdens de feestdagen.

Hallmark kerstfilms   Bron: Steven Ackerman/ Crown Media/Entertainment Weekly

Christmas Scavenger Hunt (3-11)

Waneer Belinda naar haar geboortestad terugkeert voor de feestdagen worden de dingen erg ingewikkeld als ze gedwongen wordt om samen te werken met haar ex Dustin voor de jaarlijkse Kerstmis Scavenger hunt.

Hallmark kerstfilms   Bron: Crown Media/Entertainment Weekly

Holiday for Heroes (8-11)

Audrey en Eerste Sergeant Matt schrijven elkaar al sinds vorig jaar Kerstmis brieven. Wanneer Matt onverwachts opduikt in haar coffeeshop is Audrey heel blij om hem te zien. Al snel helpt Matt Audrey met haar jaarlijkse Holiday for Heroes evenement. Zullen Matt en Audrey de liefde bij elkaar kunnen vinden?

Hallmark kerstfilms   Bron: Robert Clark/Crown Media/Entertainment Weekly

Picture a Perfect Christmas (9-11)

Een fotografe heeft een succesvolle carrière, maar in haar persoonlijke leven voelt ze een gemis. Ze vindt de liefde bij een onverwacht persoon wanneer ze haar oma in Washington bezoekt tijdens de feestdagen.

Hallmark kerstfilms
Bron: Allister Foster/Crown Media/Entertainment Weekly

The Mistletoe Secret (10-11)

Aria Eubank overtuigt een bekende reisschrijver om een verhaal te schrijven over haar geboortestad in Utah. Het lijkt hierdoor alsof er eindelijk weer meer toeristen naar het dorp komen. Echter, wanneer de reisgoeroe Sterling Masters samen met zijn ghostwriter Alex Bartlett naar het stadje komt verliest Aria haar hart aan zowel Sterling als Alex, het echte talent achter ‘Masters of Travel’.

Hallmark kerstfilms   Bron: Ryan Plummer/Crown Media/Entertainment Weekly

A Christmas Miracle (14-11)

Emma Sanderson is een optimistische alleenstaande moeder. Ze is op zoek naar een kerstwonder waar ze over kan schrijven voor een magazine waar ze een tijdelijke baan heeft. Terwijl ze een verhaal volgt, ontdekt Emma een onverwachte romance met een leuke collega en neemt ze de taak op zich om een kerstwonder te bezorgen aan een eenzame straatmuzikant.

Hallmark kerstfilms   Bron: Allister Foster/Crown Media/Entertainment Weekly

A Godwink Christmas meant for Love (15-11)

Alice Marine en Jack Totah leven al jaren onbewust hun leven naast elkaar. Deze kerst, na een aantal gebeurtenissen van ongelooflijke toevalligheden, vallen de twee voor elkaar. Maar met Alice die zich zorgen maakt om de uitbreiding van haar familiebedrijf en een mysterieuze medische aandoening en Jack die probeert om promotie te krijgen, stellen ze zichzelf de vraag: is alles toeval of zijn ze bestemd om samen te zijn?

Hallmark kerstfilms   Bron: Bettina Strauss/Crown Media/Entertainment Weekly

Christmas Under the Stars (16-11)

Wanneer Nick, een investeringsbankier, wordt ontslagen bij het bedrijf waar hij voor werkt, neemt hij een baan aan bij een kerstboomverkoper. Daar ontmoet hij Julie, een astronomie leraar die altijd naar de sterren kijkt voor hoop. Wanneer de kerstgedachte hem overvalt en hij verliefd begint te worden op Julie, ontdekt Nick hoe leuk hij het vindt om anderen te helpen. Wanneer hij leert dat zowel Julie als de eigenaar van de kerstboomwinkel in moeilijkheden zitten, probeert Nick er alles aan te doen om hen te helpen.

Hallmark kerstfilms   Bron: Allister Foster/Crown Media/Entertainment Weekly

Write before Christmas (17-11)

Jessica verstuurt kerstkaarten naar de mensen die speciaal voor haar zijn: haar tante die haar heeft opgevoed, haar broer, een ouder wordende popster, de leraar die haar geïnspireerd heeft en haar vriend die haar altijd de waarheid vertelt.

Hallmark kerstfilms   Bron: Allister Foster/Crown Media/Entertainment Weekly

Christmas at Graceland: Home for the Holidays (23-11)

Harper Ellis keert na drie jaar terug naar huis voor Kerstmis. Ze hoopt om haar droombaan als curator bij het Brooks Museum waar te kunnen gaan maken. Ze is dan ook enthousiaast wanneer haar wordt gevraagd of ze een Elvis-at-Christmas exhibitie wil gaan maken in Graceland. Haar tijd in Graceland wordt echter gecompliceerd als ze Owen Reed ontmoet, een succesvolle zakenman en weduwnaar met 3 kinderen, die dringend behoefte heeft aan een au pair om de feestdagen door te komen. Harper lijkt een goede keuze te zijn, alleen haar makkelijke manier van doen botst met het strenge schema van Owen, waardoor ze een kerst hebben die ze nooit zullen vergeten.

Hallmark kerstfilms   Bron: Katherine Bomboy/Crown Media/Entertainment Weekly

A Christmas Duet (25-11)

Voormalig pop muziek duo (en voormalig stelletje) Averie en Jesse worden herenigt in de herberg van Averie gedurende het feestdagen seizoen. De twee brengen tijd met elkaar door om zich voor te bereiden op het Kestmis festival die in de herberg van Averie wordt gehouden. Langzaamaan herontdekken ze hun gevoelens voor elkaar en zien ze dat ze de creativiteit in elkaar naar boven halen. Averie probeert om de planning voor het festival te balanceren met het indruk maken op een hotelrecensent. Jesse krijgt hierdoor een glimp te zien van hoe een leven met Averie eruit zou zien, een droom waarvan hij niet wist dat hij het had. Wanneer Kerstmis eraan komt moeten de twee besluiten of ze liever alleen of samen verder willen gaan.

Hallmark kerstfilms   Bron: David Dolsen/Crown Media/Entertainment Weekly

The Christmas Club (26-11)

Wanneer de danslerares Olivia en de bedrijfsconsultant Edward elkaar ontmoeten, besluiten ze om hun eigen spaargeld te stoppen in Gertrude’s lost Christmas Club. Maar hun magische dag eindigt wanneer Olivia erachter komt dat Edwards klant haar dansschool wil overkopen. Gelukkig vindt Edward een pand dat perfect is voor Olivia om haar eigen school op te richten en in het geheim helpt hij haar aan een lening. Olivia denkt dat ze de lening zelf heeft gekregen, maar nadat ze ziet dat Edward de leningofficier omhelst, komt ze erachter dat dat niet het geval is. Ze zegt tegen hem dat hij in haar moet geloven om hun relatie te kunnen laten werken. Er zal de magie van kerst en geloof voor nodig zijn om deze twee bij elkaar te brengen.

Hallmark kerstfilms   Bron: Steven Ackerman/ Crown Media/Entertainment Weekly

Christmas in Rome (30-11)

Angela, een Amerikaanse tourgids die in Rome woont, ontmoet Oliver, een Amerikaanse zakenman die verdwaald is en erg laat voor een belangrijke vergadering op zijn eerste dag in Rome. Angela besluit om hem te helpen, maar al snel speelt ze zelf een belangrijke rol in Olivers zakendeal aangezien de eigenaar van het bedrijf het alleen wil verkopen aan iemand die de gebruiken in Italië begrijpt. Oliver huurt Angela in als zijn persoonlijke gids. Al snel bloeit de romance tussen hen op en leert Oliver dat het leven en werk in Italië anders is.

Hallmark kerstfilms   Bron: Crown Media/Entertainment Weekly

Christmas Town (1-12)

Basisschoollerares Lauren besluit om haar vriendje, die alleen om werk geeft, te verlaten. Ze besluit om naar Boston te vertrekken. Op haar weg heeft haar trein vertraging in een klein stadje met de bijnaam ‘Christmastown’. Wanneer Lauren de knappe klusjesman Travis en zijn jonge pleegzoon ontmoet, besluit ze om haar verblijf daar te verlengen om hen te helpen zoeken naar een lang verloren familie erfstuk. Gedurende de dagen voor Kerstmis krijgt ze een onverwachte mogelijkheid en overdenkt ze een levensveranderende beslissing en ontdekt ze dat Kersmis een manier heeft om wonderen te laten gebeuren.

Hallmark kerstfilms   Bron: Crown Media/Entertainment Weekly

Sense, Sensibility & Snowmen (5-12)

De enthousiaste kerstfeestplanners Ella en haar zus Marianne botsen met de cliënt Edward, een niet zo feestelijke CEO van een speelgoedfabriek.

Hallmark kerstfilms   Bron: Eike Schroter/Crown Media/Entertainment Weekly

A Christmas love story (7-12)

De jeugdkoor regisseur Katherine moet de titelsong schrijven voor de Kerstavond show. Maar Katherine raakt steeds meer afgeleid door een getalenteerde jongen die bij het koor komt zonder dat zijn vader Greg het weet.  

Hallmark kerstfilms   Bron: Bryan Douglas/Crown Media/Entertainment Weekly

De data's die achter de films staan zijn de data's waarop de films in Amerika te zien zullen zijn. In Nederland zijn Hallmark films vaak op Netflix of op het YouTube kanaal van Hallmark te zien!

Bron: Entertainment weekly, Hallmark.

Lees ook: Er komt een nieuwe 'A Cinderella Story' in de kerstsfeer

Nieuwste artikelen

  • Mystery guest - Maren Stoffels

  • Het schoolplein - Michelle Frances

  • Toen ik jou zag - Mary Schoon

  • Morisaki's boekwinkel - Satoshi Yagisawa

  • Spiegeldagen - Mark H. Stokmans

Gerelateerde artikelen

  • De 10 leukste kerstfilms aller tijden!

  • 25 feiten over populaire kerstfilms die je nog niet wist

  • Dit zijn de aankomende Hallmark kerstfilms

  • Alle kerstfilms op Disney+

  • Je kan Stars Hollow uit Gilmore Girls bezoeken

Zoek in artikelen