• Home
  • Nieuws
  • Eerste teaser trailer van Nederlandse Netflix Original Serie 'Ares'

Eerste teaser trailer van Nederlandse Netflix Original Serie 'Ares'

Ben jij gek op psychologische spelletjes, horror en spanning? Dan hebben wij een hele leuke tip voor jou! Netflix is namelijk bezig met de allereerste Nederlandse Netflix Original Serie ooit en deze zal ook binnenkort al gereleased worden. Het gaat om de psychologische horrorserie Ares! Netflix heeft nu eindelijk de eerste beelden vrijgegeven en ze zijn bloedstollend spannend.

De Nederlandse Netflix Original Serie Ares bestaat uit 8 afleveringen waarin we kennis gaan maken met Rosa en Jacob, zij zijn elkaars beste vrienden. Op een dag worden ze uitgenodigd voor een geheim studentengenootschap in het hartje van Amsterdam. Al snel geven ze zich over aan een wereld vol macht en rijkdom. Het is te mooi om waar te zijn en deze plek blijkt gebouwd te zijn op demonische geheimen uit het Nederlandse verleden. Een plek waar zij een verschrikkelijke prijs betalen om bij de elite te horen.

AresBron: Netflix

Jade Olieberg en Tobias Kersloot vertolken de hoofdrollen, Rosa en Jacob, in de Nederlandse Netflix Original Serie Ares. Verder bestaat de cast onder andere uit Lisa Smit (Baantjer. Het begin), Robin Boissevain (Spijt!), Hans Kesting (DNA) en Rifka Lodeizen (Judas).

Netflix heeft nu de eerste teaser trailer van Ares gedeeld en deze ziet er al ontzettend mysterieus uit. Wat is er precies aan de hand? En hoe kan het dat een klein landje als Nederland zo rijk en machtig is geworden? Het zijn vragen die in Ares beantwoord zullen worden.

Bekijk hieronder de teaser trailer van Ares:

De Nederlandse Netflix Original Serie Ares zal vanaf 17 januari 2020 in maar liefst 190 landen gereleased worden op de streamingdienst!

Bron: Netflix

Lees ook: 10 onmisbare Netflix tips

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Pikante films op Netflix

  • Dit kunnen we verwachten van 365 dni 2

  • Once Upon A Time seizoen 7 komt niet op Netflix

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen