Dit is de 'Outlander' seizoen 5 trailer

Binnenkort komt het vijfde seizoen van Outlander uit. Deze populaire serie is gebaseerd op de boekenserie van Diana Gabaldon en binnenkort kunnen we dus weer genieten van Claire en Jamie. Het netwerk Starz heeft ons namelijk getrakteerd op de eerste Outlander seizoen 5 trailer! In de trailer is te zien dat Jamie en Claire nog heel wat te wachten zal staan in het nieuwe seizoen.

Outlander seizoen 5 trailerBron: Aimee Sprinks/Starz/Entertainment Weekly

In Outlander seizoen 5 bevinden Jamie en Claire zich nog steeds in het koloniale Amerika waar ze moeten vechten voor hun familie en hun nieuwe thuis. Met de medische en historische kennis van Claire probeert ze de mensen van wie ze houdt te helpen, maar terwijl ze de anderen probeert te helpen, vergeet ze om zichzelf te beschermen… Ze voelt zich verantwoordelijk voor haar familie en Jamie vertelt haar dat als de oorlog waarvan Claire zegt dat die eraan komt echt gaat gaat komen, Claire misschien veiliger is in haar eigen tijd…

We krijgen dus al best wat te zien van het verhaal in de Outlander seizoen 5 trailer! Caitriona Balfe heeft ook al een tipje van de sluier opgelicht over wat we kunnen verwachten van de relatie tussen Jamie en Claire in seizoen 5. “Het is geweldig om een karakter met een relatie te spelen, die blijft groeien en groeien en die steeds diepgaander wordt. Dat is iets wat je ook dit seizoen zal gaan zien. De liefde die ze voor elkaar hebben wordt alleen maar groter. Ik dacht niet dat dat mogelijk was na seizoen 1 maar het is echt zo. Ze zijn er altijd voor elkaar en ze steunen elkaar door moeilijke tijden. Ze kennen elkaar door en door en ze weten precies wat er in elkaars hoofd omgaat en ik vind dat ontzettend mooi”, aldus Caitriona Balfe.

 

Ben je benieuwd geworden naar de Outlander seizoen 5 trailer? Bekijk hem dan snel hieronder!

Naast een Outlander seizoen 5 trailer heeft de zender Starz ook een aantal foto’s vrijgegeven van het nieuwe seizoen van de serie. De foto’s geven al een kleine indruk van wat we van het nieuwe seizoen kunnen gaan verwachten!

Outlander seizoen 5 trailerBron: Aimee Sprinks/Starz/Entertainment Weekly

Outlander seizoen 5 trailerBron: Mark Mainz/Starz/Entertainment Weekly

Outlander seizoen 5 trailerBron: Aimee Sprinks/Starz/Entertainment Weekly

Outlander seizoen 5 trailerBron: Mark Mainz/Starz/Entertainment Weekly

Vanaf 16 februari is Outlander seizoen 5 te zien in Amerika. Of en wanneer we het vijfde seizoen in Nederland kunnen gaan bekijken is nog niet bekendgemaakt.

Bron: Entertainment Weekly, Variety, Starz.

Lees ook: Romantische series Netflix

Nieuwste artikelen

  • 5 x Sinterklaas films voor volwassenen

  • Film & Serie top 6: december 2023

  • Young adult top 6: december 2023

  • Fictie top 6: december 2023

  • Koffers vol liefde - Marli Elisa

Gerelateerde artikelen

  • De beste Young Adult sprookjes

  • 20 Harry Potter feitjes waar je niets van wist 

  • Erotische boeken die je gelezen moet hebben

  • De allerbeste Harry Potter behind the scenes momenten

  • 12 The Vampire Diaries behind the scenes geheimen die je nog niet wist

Zoek in artikelen