• Home
 • Nieuws
 • Alles wat we weten over 'Legacies' seizoen 2

Alles wat we weten over 'Legacies' seizoen 2

Pas op: Spoilers!

Het einde van het eerste seizoen van Legacies was ontzettend heftig! Hope is weg. Ze is gewist uit iedereens geheugen. Eerder lieten wij jullie al weten dat er een karakter uit The Originals zal terugkeren in Legacies seizoen 2, maar nu kunnen wij jullie nog meer details vertellen over het aankomende seizoen. Wat zijn de gevolgen van Hope’s verdwijning? Hoe lang blijft ze weg? En zal Caroline te zien zijn in Legacies seizoen 2?

Legacies seizoen 2Bron: The CW

De verdwijning van Hope

In het eerste seizoen van Legacies heeft Hope Mikaelson zich opgeofferd. En nu is ze gewist uit iedereens geheugen. Dit gebeurde op het moment de ze de heldimensie ‘Malivore’ in sprong. Niemand kan zich Hope herinneren en voor nu moet de Salvatore School for the Young and Gifted verder zonder haar. Maar wat gaat dit betekenen voor Legacies seizoen 2? Hoe lang zal Hope wegblijven? En heeft haar verdwijning gevolgen?

Aan het begin van Legacies seizoen 2 bevindt Hope zich in Malivore. De eerste aflevering zal dan ook vooral draaien om Hope die probeert te begrijpen waar ze is, wat er is gebeurd en wie ze allemaal heeft achter gelaten. Hope heeft zichzelf jarenlang geïsoleerd, dus het verlangen om terug te keren naar haar familie en vrienden is heel erg groot.  Ze gaat dan ook alles op alles zetten om weer terug te komen in Mystic Falls.

Legacies seizoen 2Bron: The CW

Wat zijn de gevolgen van Hope’s verdwijning?

Dat Hope uit iedereens geheugen is gewist heeft natuurlijk een bepaalde impact, maar zijn de andere personages ook echt veranderd doordat ze niet meer weten dat Hope heeft bestaan? Eigenlijk kunnen we deze situatie vergelijken met die van onder andere Landon’s moeder. Zij is ook verdwenen in Malivore. Maar hoewel ze haar vergeten zijn, bleven de ervaringen en de wijsheid die ze van haar hebben geleerd achter. En dit geldt dus ook voor Hope. Landon is nog steeds een stuk zelfverzekerder, maar hij weet niet hoe dat komt. Hij weet niet wie hiervoor verantwoordelijk is. Hierdoor zal er een leeg gat blijven bestaan en dit geldt voor iedereen die een band heeft met Hope. Dit creëert veel ruimte voor bijvoorbeeld nieuwe (romantische) relaties.

Wat gaat Alaric doen nu hij geen directeur meer is?

Alaric Saltzman heeft al ontzettend veel meegemaakt in zijn leven en het lijkt hem nooit echt mee te zitten. Dat bewijst het eerste seizoen van Legacies maar weer eens. Eindelijk had hij zijn plaats gevonden als directeur van de Salvatore School for the Young and Gifted, maar helaas is hier een einde aan gekomen. Nu hij geen directeur meer is, is hij een beetje verloren. Hij heeft geen rol meer te vervullen die perfect bij hem past. Hij moet in Legacies seizoen 2 gaan uitzoeken wat hij nu wil doen en wie hij wil zijn. Maar wat dat precies is, is nog niet helemaal duidelijk!

Bron: The CW

Zal Caroline terugkeren?

De fans van Caroline Forbes hopen al sinds het begin van Legacies seizoen 1 dat ze haar opwachting zal maken in deze serie. Helaas is dat tot op heden nog niet gebeurd en de kans is ook ontzettend klein dat het zal gaan gebeuren in Legacies seizoen 2. Julie Plec is constant in gesprek met Candice King en de actrice ziet het ook zeker zitten om weer in de huid van Caroline te kruipen. Maar het moet wel juiste moment en het juiste verhaal zijn!

Kai Parker uit The Vampire Diaries keert terug in Legacies seizoen 2

Kai Parker (Chris Wood) kennen we natuurlijk uit The Vampire Diaries seizoen 6. Hij is de slechte tweelingbroer van Jo en heeft haar vermoord op haar trouwdag met Alaric. Daarnaast heeft hij een slaapvloek over Elena uitgesproken, waardoor ze gelinkt werd aan Bonnie's leven. Vanaf aflevering 1 van Legacies is al duidelijk dat er een mogelijkheid is dat Kai Parker terug zal keren. Zijn nichtjes, Josie en Lizzie, spelen hier namelijk een grote rol in. Ze zijn onderdeel van de 'Gemini Coven' en een tweeling, dat betekent dat 'the merge' op hun 22ste verjaardag haast onvermijdelijk is. Daarnaast hebben Josie en Lizzie een ascendant in handen en dat kan zomaar betekenen dat ze Kai bevrijden uit zijn persoonlijke hel. Hoe hij precies terugkeert is nog niet bekend, maar we weten in ieder geval zeker dat Kai Parker te zien zal zijn in aflevering 12 van Legacies seizoen 2.

Legacies seizoen 2Bron: The CW

De ontwikkeling van Legacies seizoen 2

In het eerste seizoen hebben de makers een beetje de ‘tone of voice’ van de serie ontdekt en dat er eigenlijk geen regels zijn met betrekking tot de mogelijkheden. In Legacies seizoen 2 wil Julie Plec ervoor zorgen dat er genoeg komedie en melodrama in de serie te vinden is. Daarbij gaan ze dieper in op de verschillende monsters, folklore en culturen. Er zal geëxperimenteerd worden met monsters uit andere culturen en dat gaat het verhaal interessant maken. Toch zal de focus ook heel erg op de romantiek blijven liggen en op de groei van de verschillende karakters.

Legacies seizoen 5Bron The CW

Vanaf 10 oktober is er elke week een aflevering van Legacies seizoen 2 op The CW in Amerika te zien. Het is nog niet duidelijk wanneer we de serie in Nederland kunnen bekijken.

Bron: The CW, ew.com

Lees ook: Dit karakter uit 'The Originals' is te zien in 'Legacies' seizoen 2

Nieuwste artikelen

 • Over mijn lijk - Jeffrey Archer

 • De beterweter – Marc-Uwe Kling

 • Op zoek naar Beer - Hannah Gold

 • Het onwaarschijnlijke verhaal van Baskerville Hall - Ali Standish

 • Stink tegen Danny - Jenny Mclachlan

Gerelateerde artikelen

 • Top 12 beste young adult fantasy series

 • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

 • V-Wars: de nieuwe Netflix-vampierenserie met Ian Somerhalder

 • Winnen: The Vampire Diaries goodiepakket van Storytel

 • 12 The Vampire Diaries behind the scenes geheimen die je nog niet wist

Zoek in artikelen