• Home
  • Nieuws
  • Cosplayers werken aan een 'Hof van Doorns en Rozen' fanfilm

Cosplayers werken aan een 'Hof van Doorns en Rozen' fanfilm

In 2018 werd het nieuws bekendgemaakt dat de filmrechten van de Hof van Doorns en Rozen-serie van Sarah J. Maas verkocht zijn aan Constantin film. Sindsdien wachten wij op meer nieuws over deze film, maar helaas is het erg stil gebleven. We worden zo langzamerhand wel een beetje ongeduldig en willen Prythian tot leven zien komen. Ook een groepje cosplayers dacht er zo over en zij hebben besloten om een Hof van Doorns en Rozen fanfilm te maken!

Hof van Doorns en Rozen fanfilmBron: Starbit Productions, Youtube 'Starbit'

Starbit Productions en de Starfall Court werken samen aan een Hof van Doorns en Rozen fanfilm, genaamd ‘Project Starfall’! Dit jaar hebben fans en cosplayers van over de hele wereld zich verzameld in Noorwegen om hieraan te werken. Samen willen zij de karakters uit de boeken tot leven brengen door middel van fotoshoots en fanfilms! Hun uiteindelijke doel is om een ‘full trailer’ te creëren van de eerste twee boeken: Hof van Doorns en Rozen & Hof van Mist en Woede. En wie weet later ook Hof van Vleugels en Verwoesting & Hof van Ijs en Sterren!

Het gaat dus niet om twee hele films, maar meer om twee lange trailers die ongeveer 5 tot 8 minuten gaan duren. Hierin gaan de cosplayers hun favoriete scènes uit de boeken tot leven laten komen! Benieuwd hoe dat eruit ziet? Bekijk dan hieronder de teaser trailer van de Hof van Doorns en Rozen fanfilm:

De planning op dit moment is dat de Hof van Doorns en Rozen fanfilm ergens in 2020 gereleased zal worden. Wanneer we de Hof van Mist en Woede fanfilm kunnen verwachten is helaas nog niet bekend.

Bron: Starbit Productions

Lees ook: Dit weten we over 'De Glazen Troon' verfilming

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • De film van 'Hof van Doorns en Rozen' gaat eraan komen

  • Boekenreeks De Glazen Troon van Sarah J. Maas wordt een tvserie!

  • YA fantasy boeken series

  • Winnen: 10x Het Young Adult boek van het jaar 2019 'Koninkrijk van as'

  • Winnen: 10 x het Young adult boek van het jaar Hof van mist en woede

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen