• Home
 • Nieuws
 • De eerste 'The Outsider' trailer van Stephen King is er

De eerste 'The Outsider' trailer van Stephen King is er

Stephen King lijkt de laatste tijd niet stil te zitten! Nadat zijn meest recente boek Het instituut is uitgekomen, is er al bekend gemaakt dat er weer een nieuw boek van hem uit gaat komen, namelijk If it bleeds. Ook worden er verschillende boeken van hem verfilmd zoals The Girl Who Loved Tom Gordon. Het boek The Outsider (In het Nederlands uitgekomen onder de naam De buitenstaander) is ook verfilmd. De eerst The Outsider trailer is nu vrijgegeven en die is al razend spannend!

The Outsider trailer            The Outsider trailer               The Outsider trailerBron: Simon And Schuster Us

 

Waar gaat The Outsider trailer over?

In de The Outsider trailer is te zien dat er in een bos in Georgia het misbruikte en levenloze lichaam wordt gevonden van de 11-jarige Frankie Peterson (Duncan E. Clark, The Darkest Minds). Al het bewijs, zowel forensisch bewijs als ooggetuigen, leidt onmiskenbaar in de richting van de populaire honkbal coach Terry Maitland (Jason Bateman, Ozark). Terry zweert dat hij het niet gedaan heeft en de rechercheur Ralph Anderson (Ben Mendelsohn, Captain Marvel) wordt op de zaak gezet. Maar dan duiken er beelden op van Terry waarop te zien is dat hij de dag van de moord niet eens in de stad aanwezig was. Dit geeft hem een waterdicht alibi. Maar hoe kan iemand op twee plekken tegelijk zijn geweest?  

The Outsider zal een miniserie worden en uit in totaal 10 afleveringen bestaan.

 

Ben je benieuwd geworden naar de eerste The Outsider trailer? Bekijk hem dan snel hieronder!

Op 12 januari wordt de eerste aflevering van The Outsider in Amerika gereleased. Of en wanneer we de serie ook in Nederland kunnen gaan bekijken is nog niet bekend.

Bron: HBO, Entertainment Weekly.

Lees ook: The Shining sequel 'Doctor Sleep' trailer

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Chicklit.nl boek van het jaar 2018: dit is de top 3

 • TV-series: must-see volgens de redactie!

 • Recensie: Carrie

 • De winnaar van het Chicklit.nl boek van het jaar 2018

 • Alles over 'Tell Me A Story' seizoen 2

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen