Er komt een 'The 100' prequel

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten wordt The 100 seizoen 7 het laatste seizoen. Natuurlijk gaan we Clarke, Bellamy, Raven en de rest ontzettend erg missen, maar we hebben goed nieuws voor alle The 100-fans. Er wordt op dit moment namelijk gewerkt aan een The 100 prequel serie en de pilotaflevering is nu besteld door het Amerikaanse netwerk The CW.

The 100 prequel   The 100 prequel   The 100 prequelBron: The CW

De showrunner van The 100, Jason Rothenberg, hint al een aantal jaar op een The 100 prequel. Helaas bleven de fans in spanning wachten op de verlossende woorden en die zijn nu eindelijk gegeven. In 2016 onthulde Jason Rothenberg al zijn plannen voor het schrijven van een prequel boek bij uitgeverij Alloy (die is er nog niet gekomen) en eerder dit jaar vertelde hij dat hij werkte aan het script van The 100 prequel. Dit script is afgelopen zomer afgerond!

The 100 prequel heeft nog geen officiële titel gekregen, maar we weten wel dat de serie zich 97 jaar voor de oorspronkelijke serie af gaat spelen. Het begint met het einde van de wereld, een nucleaire apocalyps die het grootste gedeelte van de menselijk bevolking uitroeit. We zullen een groep overlevenden op de Aarde volgen. Zij proberen te leven in een gevaarlijke wereld, terwijl ze ook nog een nieuwe en betere samenleving proberen te creëren.

The 100 prequelBron: The CE

In het laatste seizoen van The 100 zal er een lijntje uitgegooid worden voor The 100 prequel, zodat het mooi in elkaar overloopt. Wij zijn alvast heel erg benieuwd, maar het is helaas nog niet bekend wanneer we The 100 prequel kunnen verwachten.

Bron: The CW, Deadline

Lees ook: 'The 100' seizoen 7 krijgt een verrassend einde

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • The 100 feiten die je nog niet wist

  • De laatste aflevering van The 100 seizoen 7 verklaart een groot mysterie

  • Win twee toegangskaarten Comic Con Ahoy 8 maart

  • Krijgt jouw favoriete serie een nieuw seizoen?

  • Er zijn details onthuld over het vijfde seizoen van The 100

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen