Netflix tip! Op deze manier kijk je meer films en series

Op Netflix zijn natuurlijk ontzettend veel films en series te vinden, de kans is groot dat je er heel veel nog niet van gezien hebt (ook al ben je misschien vaak aan het bingewatchen). Maar nu blijkt dat er ook nog eens rond de 100 titels verborgen zijn voor Nederlandse gebruikers! En dat is natuurlijk niet acceptabel, want wij willen van het hele Netflix aanbod genieten! En met deze simpele Netflix tip is het probleem gelukkig zo opgelost.

Netflix Tip   Netflix Tip   Netflix TipBron: Shutterstock

Uit een onderzoek van Streamwijzer is gebleken dat niet alle beschikbare titels zichtbaar zijn voor alle Nederlandse gebruikers. Dit komt omdat veel gebruikers hun taal hebben ingesteld op Nederlands en niet op Engels. Hierdoor worden alleen de titels weergegeven waarbij Nederlandse ondertiteling of nasynchronisatie beschikbaar is. Dus wanneer je jouw Netflix account ingesteld hebt op Nederlands kan je maar liefst 6% van de beschikbare series en 0.3% van de beschikbare films niet zien.

De films en series die je niet kan zien als je taalinstellingen op Nederlands staan, zijn over het algemeen niet heel erg bijzonder. Het gaat namelijk vooral om de genres Aziatisch en Kids. Maar je mist toch bijvoorbeeld Victorious, Sam & Cat, Angry Mom en seizoen 2 & 3 van de animatieserie Avatar: The Last Airbender. En die wil je natuurlijk zeker wel zien!

Dus wil je de verborgen films en series toch kunnen bekijken op Netflix? Zet dan je profielinstellingen op Engels! Dit is heel erg simpel. Wanneer je op Netflix ingelogd bent klik je rechtsboven op jouw icoontje. Vervolgens ga je naar account en dan kan je bij ‘Mijn profiel’ de taal wijzigen van Nederlands in Engels. En dan druk je op 'opslaan'. Klaar is Kees!

Netflix Tip   Netflix Tip   Netflix Tip

Bron: Netflix, Streamwijzer

Lees ook: Deze films en series verschijnen in november op Netflix

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Once Upon A Time seizoen 7 komt niet op Netflix

  • Jane the Virgin stopt na seizoen 5

  • Deze films en series zijn vanaf januari te zien op Netflix

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen