• Home
 • Nieuws
 • Netflix werkt aan 'The Princess Switch: Switched Again'

Netflix werkt aan 'The Princess Switch: Switched Again'

Het lijkt al wel Kerstmis bij Netflix! De streamingdienst blijft zijn abbonnees maar trakteren op leuke films en series. Niet alleen hebben ze al hun kerstaanbod bekendgemaakt, Netflix heeft nu ook naar buiten gebracht dat ze werken aan een vervolg op de kerstfim The Princess Switch met Vanessa Hudgens! Het vervolg zal The Princess Switch: Switched again gaan heten en Vanessa Hudgens zal weer terugkeren als Margaret en Stacy.

 

Waar gaat The Princess Switch over?

De eerste film gaat over de hertogin Margaret en de burger Stacy die met elkaar van plek ruilen als ze erachter komen dat ze heel erg op elkaar lijken. De zaken worden alleen iets lastiger wanneer ze beiden verliefd worden op een man die niet bekend is met hun ware identiteit…

Switched Again           Switched AgainBron: Netflix

 

The Princess Switch: Switched Again

Netflix heeft nu besloten om een vervolg op de eerste film te gaan maken, maar wat weten we er tot nu toe over? De film zal The Princess Switch: Switched Again gaan heten en Vanessa Hudgens zal weer in de huid kruipen van Margaret en Stacy. Of de andere acteurs uit de eerste film ook terugkeren is nog niet bekendgemaakt. Mike Rohl, de regisseur van de eerste film, zal ook het vervolg gaan regisseren en daarnaast zullen Robin Bernheim en Megan Metzger weer terugkeren als de scriptschrijvers. Vanessa Hudgens zal ook fungeren als uitvoerend producent.

 

Waar gaat The Princess Switch: Switched Again over?

In het vervolg op de eerste film erft hertogin Margaret onverwachts de troon van Montenaro. Daarnaast loopt haar relatie met Kevin niet van een leien dakje. Het is aan haar dubbelganger Stacy om de dag te redden, voordat de nieuwe dubbelganger Fiona (ook gespeeld door Vanessa Hudgens) roet in het eten gooit.

The Princess Switch: Switched Again zal in november in productie gaan. De film wordt als alles goed gaat in 2020 uitgebracht. We moeten dus nog eventjes geduld hebben tot we van het vervolg kunnen gaan genieten. Wel kunnen we dit jaar Vanessa Hudgens weer in een nieuwe kerstfilm zien, namelijk The Knight Before Christmas!

Bron: ew.com, The Hollywood Reporter.

Lees ook: Netflix tip! Op deze manier kijk je meer films en series

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • 10 Netflix tips die je moet weten

 • De leukste vrouwen series op Netflix

 • De 10 leukste kerstfilms aller tijden!

 • Once Upon A Time seizoen 7 komt niet op Netflix

 • Jane the Virgin stopt na seizoen 5

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen