Nieuwe 'Little Women' posters

Nog eventjes en dan kunnen we genieten van het kostuumdrama Little Women met onder andere Emma Watson in de hoofdrol. Deze film is gebaseerd op het gelijknamige boek (in het Nederlands uitgekomen onder de naam Onder moeders vleugels) van Louisa May Alcott. Eerder werden de eerste beelden van de film al vrijgegeven. Nu zijn er ook nieuwe posters van Little Women gereleased waarop alle hoofdpersonen te zien zijn!

Bron: Columbia Pictures

 

Little Women

Little Women gaat over het leven van de vier zusjes Meg (Emma Watson), Jo (Saoirse Ronan), Beth (Eliza Scanlen) en Amy March (Florence Pugh) en het speelt zich af in Orchard House in de periode na de Amerikaanse burgeroorlog. De film wordt geregisseerd door Greta Gerwig, de regisseuse van onder andere de Oscargenomineerde film Lady Bird.

 

De Little Women posters

Alle hoofdpersonen uit Little Women hebben nu hun eigen zogeheten karakter poster gekregen. Op die posters maken we kennis met de hoofdpersonen.

Op de eerste poster is Saoirse Ronan (Lady Bird) te zien. Zij vertolkt de grootste hoofdrol. Haar karakter heet Jo en volgens een interview met de actrice lijkt Jo heel erg op haarzelf.

Bron: Universal Pictures, Columbia Pictures

Op de tweede Little Women poster wordt Emma Watson geïntroduceerd als Meg, de oudste zus. De regisseur Greta Gerwig zegt het volgende over Meg: ‘Meg belichaamt alles waar ik in geïntereseerd ben als het op de March vrouwen aankomt. Ze is slim, ze zit in meerdere regeringsorganisaties en ze is altijd bedachtzaam en aanwezig.”

Bron: Universal Pictures, Columbia Pictures

Eliza Scanlen (Sharp Objects) speelt de 20-jarige Beth. Zij is het zusje dat het meest verlegen is.

Bron: Universal Pictures, Columbia Pictures

Op de vierde poster maken we kennis met Florence Pugh (Midsommar) die Amy speelt, de verwende zus die ervan houdt om mooie jurken te dragen.

Bron: Universal Pictures, Columbia Pictures

Laura Dern (Jurassic Park) speelt de rol van Marmee, oftewel moeder March. Volgens Greta Gerwig was de actrice ook buiten de set een moederfiguur voor de actrices die de vier zussen spelen. Ze kwamen allemaal naar haar toe met hun problemen. Volgens Greta Gerwig was Laura Derne echt een rots voor iedereen.

Bron: Universal Pictures, Columbia Pictures

Timothée Chalamet (Lady Bird) speelt de rol van Laurie. Laurie is eigenlijk een beetje ‘de boy next door’ van de film.

Bron: Universal Pictures, Columbia Pictures

Op de laatste Little Women poster is Meryl Streep te zien. Zij vertolkt de rol van Aunt March. Volgens de regisseuse wilde Meryl Streep heel graag deel uitmaken van Little Women, omdat ze ontzettend van het boek hield toen ze zelf een jong meisje was.

Bron: Universal Pictures, Columbia Pictures

Eerder werd er ook al de Little Women trailer vrijgegeven, waarin we al iets meer van het verhaal te zien kregen. Deze kan je hieronder bekijken:

Little Women draait vanaf 30 januari 2020 in de Nederlandse bioscopen.

Bron: EW.com.

Lees ook: De verfilming van Jane Austens laatste boek 'Sanditon' is onderweg

Nieuwste artikelen

  • Winnen: 3x Liever verliefd van Sophie Kinsella

  • Locke & Key seizoen 2 releasedatum onthuld

  • Recensie: Miitopia | 3 hartjes

  • Virgin River seizoen 3 trailer is uit: liefdesverhaal Jack en Mel gaat door

  • Het leven zelf - Roelof ten Napel

Gerelateerde artikelen

  • 100 dingen die je nog niet wist over Harry Potter

  • Bridgerton seizoen 2: wat kunnen we ervan verwachten?

  • Wat te kijken na Bridgerton

  • De beste romantische kostuumfilms

  • Nieuwe beelden van Emma Watson in haar jurken en Beast in Beauty and the Beast!

Zoek in artikelen