• Home
  • Nieuws
  • Gezocht: BookSpot recensenten voor Lucinda Riley's boeken

Gezocht: BookSpot recensenten voor Lucinda Riley's boeken

Wij zijn op zoek naar enthousiaste BookSpot recensenten! Heb jij De Zeven Zussen-serie van Lucinda Riley al helemaal gelezen? Of één van haar andere boeken? Wil jij hier graag recensies over schrijven voor BookSpot? En dit boek als cadeautje van ons opgestuurd krijgen? Dan zijn wij zeker op zoek naar jou! Dus meld je snel aan als BookSpot recensent voor Lucinda Riley's boeken!

BookSpot recensenten

Wij zoeken iemand die één van de onderstaande boeken van Lucinda Riley heeft gelezen en hier een BookSpot recensie voor kan schrijven: 

- De Zeven Zussen

- Storm

- Schaduw

- Parel

- Maan

- De Nachtroos

- De Olijfboom

Hoe werkt het?

Heb jij De Zeven Zussen-serie van Lucinda Riley of één van haar andere boeken al gelezen en wil je er recensies over schrijven? Dan zijn wij op zoek naar jou! In ruil voor het plaatsen van de recensies (voor elk boek een aparte recensie van minimaal 250 woorden) over de boeken uit De Zeven Zussen-serie of Lucinda Riley's andere boeken op BookSpot ontvang je van ons de boeken cadeau. Het kan namelijk zo zijn dat je misschien het ebook hebt gelezen of het boek geleend hebt in de bibliotheek, maar dat je toch wel heel erg graag een fysiek exemplaar zou willen hebben. En anders heb je er gewoon een leuk cadeautje bij voor één van je vriend(inn)en of een familielid. Het is dus sowieso een win-win-situatie!

Aanmelden

Laat ons in een mailtje weten of je De Zeven Zussen-serie of één van de andere boeken van Lucinda Riley graag zou willen recenseren voor BookSpot. Daarnaast willen we ook graag meteen je adres weten. De mail mag verstuurd worden naar info@chicklit.nl. Aanmelden is ook mogelijk via een privéberichtje op Facebook of Instagram! 

Let op! Je krijgt van ons eerst een akkoord of je de recensie kan gaan schrijven. We hebben namelijk van elk boek maar een paar exemplaren op de redactie liggen. Nadat je van ons een akkoord hebt gehad kun je de recensie(s) gaan schrijven! Als je de recensies hebt geplaatst dan laat je ons dat weten d.m.v het toesturen van de link en sturen wij de boeken die je gerecenseerd hebt naar je toe!

Wij zijn ook op zoek naar BookSpot recensenten voor kookboeken, thrillers en romans.

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Recensie: De zeven zussen

  • Gezocht: nieuwe recensenten

  • Chicklit.nl boek van het jaar 2018: dit is de top 3

  • Dit zijn de aankomende boeken van Lucinda Riley

  • Het nieuwste deel van De Zeven Zussen-serie verschijnt volgende week!

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen