• Home
  • Nieuws
  • Opnames 'Fantastic Beasts 3' gaan binnenkort van start

Opnames 'Fantastic Beasts 3' gaan binnenkort van start

Accio Fantastic Beasts 3! Eindelijk is er meer nieuws over het derde deel van de Fantastic Beasts film. De tweede film is namelijk alweer in 2018 gereleased en sindsdien is het een beetje stil geweest rondom de franchise… tot nu! We weten namelijk al iets meer over Fantastic Beasts 3. Zo weten we welke karakters we sowieso gaan terugzien en gaan de opnames binnenkort al van start!

 

Welke karakters keren er terug in Fantastic Beasts 3?

In Fantastic Beasts 3 keren vrijwel alle acteurs terug uit Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald. Zo zullen Eddie Redmayne (Newt Scamander), Jude Law (Albus Dumbledore), Johnny Depp (Gellert Grindelwald), Katherine Waterston (Tina Goldstein), Ezra Miller (Credence Barebone) en Dan Fogler (Jacob Kowalski) allemaal terugkeren voor het derde deel. Ook zagen we in de tweede film Jessica Williams al heel kort als Eulalie Hicks, een leraar op Ilvermorny School of Witchcraft and Wizardry. J.K. Rowling en Jessica Williams hebben bevestigd dat Eulalie in Fantastic Beasts 3 een grotere rol gaat spelen.  

David Yates zal ook weer terugkeren als de regisseur. Het script zal geschreven worden door J.K. Rowling en Steve Kloves.

Bron: Warner Bros.

 

Opnames Fantastic Beasts 3

Zoals gezegd zullen ook de opnames binnenkort van start gaan. Deze zijn een tijdje uitgesteld, want eigenlijk zouden de opnames al in juli 2019 van start gaan. Volgens Dan Fogler komt dat omdat het script nog herschreven moest worden. Dat vertelde hij op een conventie. ‘We zijn allemaal aan het wachten op het nieuwe script. J.K. Rowling is daar hard mee bezig. De reden dat het langer duurt is dat deze film groter wordt dan de eerste en tweede film bij elkaar. Ze hebben meer tijd nodig om dat allemaal voor te bereiden, dus daarom duurt het langer', aldus Dan Fogler. Dat klinkt al veelbelovend!

De tweede film speelde zich af in Parijs. Fantastic Beasts 3 zal zich in Rio de Janeiro, Brazilië afspelen! De opnames zullen vanaf de lente van 2020 in Brazilië plaatsvinden.

Op 12 november 2021 zal Fantastic Beasts 3 in de bioscopen gaan draaien. We moeten dus nog wel even geduld hebben voordat we echt van de film kunnen gaan genieten.

Bron: EW.com, Deadline. 

Lees ook: 20 kleine details in de Harry Potter boeken die je misschien gemist hebt

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 12 x grappen voor de echte Harry Potter fans

  • Er komt een nieuwe, échte Harry Potter-film!

  • De beste Young Adult sprookjes

  • 100 dingen die je nog niet wist over Harry Potter

  • 30 cadeaus voor Harry Potter fans

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen