• Home
  • Nieuws
  • Dit is de 'The Knight Before Christmas' trailer

Dit is de 'The Knight Before Christmas' trailer

Nog eventjes en dan is het alweer Kerstmis! Netflix lijkt momenteel wel dienst te doen als de Kerstman, want de streamingdienst strooit met allemaal leuke cadeautjes! Netflix komt dit jaar namelijk met heel veel leuke nieuwe kerstfilms, waaronder de film The Knight Before Christmas. De streamingdienst heeft nu de eerste The Knight Before Christmas trailer vrijgegeven. De trailer zit vol met humor en romantische momenten – een perfecte film voor deze kerst! 

The Knight Before Christmas trailerBron: Netflix, Brooke Palmer

 

Waar gaat The Knight Before Christmas over?

In The Knight Before Christmas trailer is te zien hoe de Middeleeuwse ridder Sir Cole getransporteert wordt naar het hedendaagse Ohio. De hopeloos romantische Brooke ontfermt zich over Cole. Niemand gelooft namelijk dat hij echt uit de Middeleeuwen komt en Brooke helpt hem om zich aan te passen aan de moderne wereld. Dan komen ze erachter hoe Cole terug kan keren naar huis. Maar wanneer hij en Brooke dichter naar elkaar toegroeien, begint Cole zich af te vragen of hij wel echt terug wil naar zijn oude leven.

Vanessa Hudgens (The Princess Switch) vertolkt de rol van Brooke en Josh Whitehouse (Poldark) vertolkt de rol van Sir Cole. Vanessa Hudgens is tevens ook de executive producer van de film.

 

Ben je benieuwd geworden naar The Knight Before Christmas trailer? Bekijk hem dan snel hieronder!

Vanaf 21 november staat deze leuke kerstfilm op Netflix en kun je alvast helemaal in de kerstsfeer komen! Dus maak je agenda vrij en ga The Knight Before Christmas kijken!

Bron: EW.com, Collider.

Lees ook: Netflix werkt aan 'The Princess Switch: Switched Again'

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • De 10 leukste kerstfilms aller tijden!

  • Pikante films op Netflix

  • Dit kunnen we verwachten van 365 dni 2

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen