Pixar onthult eerste 'Soul' trailer

Pixar zit de laatste tijd niet stil en is bezig om de harten van zijn kijkers te veroveren met prachtige films. En dit gaat ze waarschijnlijk wel lukken met de aankomende films Onward en Soul. Van de eerste film is een tijdje geleden al de eerste trailer verschenen en nu is ook eindelijk de adembenemende Soul trailer door Pixar gereleased.

Soul trailer   Soul trailer   Soul trailer   Soul trailerBron: Pixar

In Soul staan het leven en de dood centraal. Het gaat erom wat je doet met je leven en hoe je er alles uit moet halen voordat je doodgaat. Zo horen we Joe Gardner (Jamie Foxx) in de Soul trailer zeggen ‘We hebben maar een korte tijd op deze planeet. Je moet de persoon worden wie je altijd hebt willen zijn. Verspil geen tijd aan onzin, maar besteedt het aan de dingen die je echt leuk vindt’.

In de Soul trailer krijgen we alvast een voorproefje van het verhaal. Joe Gardner is een muziekleraar, die zijn carrière als muzikant eigenlijk nooit heeft waargemaakt. Maar op een mooie dag krijgt hij ontzettend leuk nieuws, maar dan staat het lot in de weg. Hij valt in een put en hierdoor wordt zijn ziel van zijn lichaam gescheiden. Zijn ziel belandt dan in de Soul-wereld. Hier ontmoet hij 22 (Tina Fey) en samen bedenken ze een plan om te ontsnappen. Hij wil namelijk niks liever dan muziek maken in zijn lichaam!

Bekijk hieronder de Soul trailer:

Kan jij na het zien van de Soul trailer ook niet wachten om deze film te zien? Dan moet je nog heel even wachten, Soul verschijnt namelijk pas op 19 juni 2020 in de Nederlandse bioscopen!

Bron: Pixar

Lees ook: Dit is de 'Wendy' trailer

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Frozen regisseur bevestigt: Tarzan ís het broertje van Elsa en Anna 

  • Leeftijden van Disney personages die je niet zou verwachten

  • Dit is hoe Disney-prinsen er in het echt uitzien!

  • Er komen nog minstens 21 live-action Disney films

  • Zo zouden dieren uit Disneyfilms eruit zien als ze mens waren

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen