• Home
  • Nieuws
  • Gezocht: BookSpot recensenten voor kookboeken

Gezocht: BookSpot recensenten voor kookboeken

Wij zijn op zoek naar enthousiaste BookSpot recensenten! Ben jij gek op koken en heb je al vele kookboeken verslonden? Wil jij hier graag recensies over schrijven voor BookSpot? En dit boek als cadeautje opgestuurd krijgen? Dan zijn wij zeker op zoek naar jou! Waar wacht je nog op? Meld je snel aan als BookSpot recensent!

Wij zoeken iemand die één van de onderstaande kookboeken heeft gelezen en hier een BookSpot recensie voor kan schrijven: 

- Het vastendieet - Dr. Michael Mosley en Mimi Spencer

- 200 hoofdgerechten - Lekker & Simpel

- 500 koolhydraatarme gerechten - Deborah Gray

- Eet beter in 28 dagen met huisarts Tamara de Weijer

- Het borrelhapjes bakboek - Laura Kieft

- Grip op koolhydraten - weekmenu's - Yvonne Lemmert

- Airfryer: Makkelijk, snel en veelzijdig - Danny Jansen en Patricia Snijders

- Afvallen met gezond en vooral lekker eten - Project gezond

- Kost voor kerels 

- 5 ingrediënten - Jamie Oliver

- Zuur - Bas Robben

Hoe werkt het?

Heb jij één van deze kookboeken gelezen en wil je er recensies over schrijven? Dan zijn wij op zoek naar jou! In ruil voor het plaatsen van één of meerdere recensies (voor elk boek een aparte recensie van minimaal 250 woorden) over een van de bovenstaande kookboeken op BookSpot ontvang je van ons de boeken cadeau. Het kan namelijk zo zijn dat je misschien het ebook hebt gelezen of het boek geleend hebt in de bibliotheek, maar dat je toch wel heel erg graag een fysiek exemplaar zou willen hebben. En anders heb je er gewoon een leuk cadeautje bij voor één van je vriend(inn)en of een familielid. Het is dus sowieso een win-win-situatie!

Aanmelden

Laat ons in een mailtje weten welke van de kookboeken je graag zou willen recenseren voor BookSpot. Daarnaast willen we ook graag meteen je adres weten. De mail mag verstuurd worden naar info@chicklit.nl. Aanmelden is ook mogelijk via een privéberichtje op Facebook of Instagram!

Let op! Je krijgt van ons eerst een akkoord of je de recensie kan gaan schrijven. We hebben namelijk van elk boek maar een paar exemplaren op de redactie liggen. Nadat je van ons een akkoord hebt gehad kun je de recensie(s) gaan schrijven! Als je de recensies hebt geplaatst dan laat je ons dat weten d.m.v het toesturen van de link en sturen wij de boeken die je gerecenseerd hebt naar je toe!

We zijn ook nog op zoek naar BookSpot recensenten voor romans, thrillers en de boeken van Lucinda Riley.

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Top 10 BBQ boeken

  • GEZOCHT: Chicklit.nl zoekt stagiaire!

  • Gezocht: nieuwe recensenten

  • Stiletto’s in de keuken

  • Rudolph’s cupcakes compleet

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen