• Home
  • Nieuws
  • Gezocht: BookSpot recensenten voor romans

Gezocht: BookSpot recensenten voor romans

Wij zijn op zoek naar enthousiaste BookSpot recensenten! Ben jij gek op lezen en heb je al vele romans verslonden? Wil jij hier graag recensies over schrijven voor BookSpot? En dit boek als cadeautje opgestuurd krijgen? Dan zijn wij zeker op zoek naar jou! Waar wacht je nog op? Meld je snel aan als BookSpot recensent voor één van de onderstaande boeken!

Wij zoeken iemand die één van de onderstaande romans heeft gelezen en hier een BookSpot recensie voor kan schrijven: 

- Lichter dan ik van Dido Michielsen

- De rode lelie van Nora Roberts

- De Japanse minnaar van Isabel Allende

- De tweeling van Tessa de Loo

- Schilderslief van Simone van der Vlugt

- 't Hooge Nest van Roxane van Iperen

- De nachtstemmer van Maarten 't Hart

- Zwarte schuur van Oek de Jong

Hoe werkt het?

Heb jij één van deze romans gelezen en wil je er een recensie over schrijven? Dan zijn wij op zoek naar jou! In ruil voor het plaatsen van één of meerdere recensies (voor elk boek een aparte recensie van minimaal 250 woorden) over één van de bovenstaande boeken op BookSpot ontvang je van ons de roman(s) cadeau. Het kan namelijk zo zijn dat je misschien het ebook hebt gelezen of het boek geleend hebt in de bibliotheek, maar dat je toch wel heel erg graag een fysiek exemplaar zou willen hebben. En anders heb je er gewoon een leuk cadeautje bij voor één van je vriend(inn)en of een familielid. Het is dus sowieso een win-win-situatie!

Aanmelden

Laat ons in een mailtje weten welk(e) roman(s) je graag zou willen recenseren voor BookSpot. Daarnaast willen we ook graag meteen je adres weten. De mail mag verstuurd worden naar info@chicklit.nl. Aanmelden is ook mogelijk via een privéberichtje op Facebook of Instagram!

Let op! Je krijgt van ons eerst een akkoord of je de recensie kan gaan schrijven. We hebben namelijk van elk boek maar een paar exemplaren op de redactie liggen. Nadat je van ons een akkoord hebt gehad kun je de recensie(s) gaan schrijven! Als je de recensies hebt geplaatst dan laat je ons dat weten d.m.v het toesturen van de link en sturen wij de boeken die je gerecenseerd hebt naar je toe!

Wij zijn ook op zoek naar BookSpot recensenten voor kookboeken, thrillers en de boeken van Lucinda Riley.

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Gezocht: nieuwe recensenten

  • In gesprek met Myrthe van der Meer

  • Chicklit.nl boek van het jaar 2018: stem op jouw favoriet!

  • Share & win: Daar sta je dan {afgelopen}

  • Coupé N° 6

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen