• Home
  • Nieuws
  • 'Friends' fans opgelet! HBO Max werkt aan een 'Friends' reünie special

'Friends' fans opgelet! HBO Max werkt aan een 'Friends' reünie special

“Oh. My. God” er komt binnenkort misschien een echte Friends reünie! Het is ondertussen alweer 15 jaar geleden dat de populaire sitcom Friends is gestopt. Sindsdien hopen de fans dat er ooit nog een reboot van de serie zal gaan komen. Alhoewel zowel de acteurs als de makers van Friends hebben gezegd dat dit niet gaat gebeuren, zou het zomaar kunnen zijn dat we de zes vrienden binnenkort wel weer op ons scherm zien! Volgens de website The Hollywood Reporter wordt er namelijk gewerkt aan een speciale Friends reünie aflevering!

Maar hoe zit het dan precies? Eerder dit jaar postte Jennifer Aniston een selfie op haar Instagram account met alle acteurs uit Friends. Al snel ging de geruchtenmolen draaien dat er misschien een Friends reboot op komst is. De actrice vertelde in The Ellen DeGeneres Show dat dat niet het geval is, maar dat ze wel ergens mee bezig zijn. Nu is er bekend gemaakt dat dat dus een speciale Friends reünie aflevering zal gaan zijn!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

And now we’re Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM 👋🏻

Een bericht gedeeld door Jennifer Aniston (@jenniferaniston) op

Momenteel zijn er gesprekken gaande met Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matthew Perry (Chandler), David Schwimmer (Ross) en Matt LeBlanc (Joey). Ook wordt er gesproken met David Crane en Marta Kauffman, de makers van Friends. Er is nog niks officieel bevestigd aangezien de gesprekken nog steeds gaande zijn. Als de Friends reünie special doorgaat, dan wordt deze op de aankomende streamingdienst HBO Max uitgezonden. Op de streamingdienst, die onderdeel is van WarnerMedia, komt namelijk ook de gehele Friends serie te staan.

Ondanks dat er nog niks officieel bevestigd is en de gesprekken nog gaande zijn, lijkt het er toch sterk op dat er een Friends reünie gaat komen! Wij houden jullie uiteraard op de hoogte.

Bron: The Hollywood Reporter, Deadline, EW.com.

Lees ook: Friends feitjes die je als echte fan wilt weten

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Er komt een vierde film van De Kronieken van Narnia

  • TV-series: must-see volgens de redactie!

  • De grappigste foutjes in films en series

  • 10 x feel good series

  • Friends Cast Toen en Nu

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen