• Home
  • Nieuws
  • 'Friends' fans opgelet! HBO Max werkt aan een 'Friends' reünie special

'Friends' fans opgelet! HBO Max werkt aan een 'Friends' reünie special

“Oh. My. God” er komt binnenkort misschien een echte Friends reünie! Het is ondertussen alweer 15 jaar geleden dat de populaire sitcom Friends is gestopt. Sindsdien hopen de fans dat er ooit nog een reboot van de serie zal gaan komen. Alhoewel zowel de acteurs als de makers van Friends eerder hebben gezegd dat dit niet gaat gebeuren, lijkt het er nu sterk op dat de we de zes vrienden toch weer op ons scherm gaan zien in de vorm van een speciale reünie aflevering!

Maar hoe zit het dan precies? In 2019 postte Jennifer Aniston een selfie op haar Instagram account met alle acteurs uit Friends. Al snel ging de geruchtenmolen draaien dat er misschien een Friends reboot op komst is. De actrice vertelde in The Ellen DeGeneres Show dat dat niet het geval is, maar dat ze wel ergens mee bezig zijn. Nu is er bekend gemaakt dat dat dus een speciale Friends reünie aflevering zal gaan zijn!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

And now we’re Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM 👋🏻

Een bericht gedeeld door Jennifer Aniston (@jenniferaniston) op

Warner Bros. TV is in gesprek gegaan met Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matthew Perry (Chandler), David Schwimmer (Ross) en Matt LeBlanc (Joey) en naar verluidt is er een overeenkomst gekomen! Dit zou betekenen dat de reünie special er echt gaat komen! Naar verluidt zal de special een uur gaan duren en krijgen de acteurs zo'n 3 tot 4 miljoen dollar hiervoor. De Friends reünie special zal hoogstwaarschijnlijk op de aankomende streamingdienst HBO Max worden uitgezonden. Op de streamingdienst, die onderdeel is van WarnerMedia, komt namelijk ook de gehele Friends serie te staan.

Ondanks dat er nog niks officieel bevestigd is door Warner Bros. TV lijkt het er toch sterk op dat er een Friends reünie gaat komen! Helemaal na de onderstaande tweet van Matthew Perry:

Hint hij hier naar de Friends reünie special? Of hintte deze tweet alleen maar naar het nieuwe Instagram account van de acteur? Wij houden jullie uiteraard op de hoogte!

Bron: The Hollywood Reporter, Deadline, EW.com.

Lees ook: Friends feitjes die je als echte fan wilt weten

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • Volwassen acteurs die tieners speelden

  • TV-series: must-see volgens de redactie!

  • Er komt een vierde film van De Kronieken van Narnia

  • Once Upon a Time feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen