• Home
  • Nieuws
  • Netflix werkt aan 'Beverly Hills Cop 4' met Eddie Murphy

Netflix werkt aan 'Beverly Hills Cop 4' met Eddie Murphy

Er is goed nieuws voor de fans van Eddie Murphy! Niet alleen zullen we hem zien in de nieuwe Coming to America film, maar ook in Beverly Hills Cop 4. Netflix werkt namelijk aan het vierde deel van deze franchise en Eddie Murphy zal terugkeren als de politieagent Axel Foley. Meer dan 35 jaar na het origineel zal de acteur weer in de huid kruipen van dit leuke karakter. Wij vertellen je wat we er al over weten!

Netflix heeft van de studio Paramount Pictures de rechten gekocht om Beverly Hills Cop 4 te kunnen maken. Al een tijd lang waren er plannen om de Beverly Hills Cop films een reboot te geven, maar nu gaat deze er dan echt komen! Jerry Bruckheimer, de producer van de eerste film zal ook terugkeren voor dit vierde deel. Tot nu toe is alleen Eddie Murphy aangekondigd als lid van de cast. Of er verder nog oude bekenden zullen terugkeren en wie er nog meer in gaan spelen, dat is helaas nog niet bekend gemaakt door Netflix.

Bron: Paramount Pictures

In de eerste Beverly Hills Cop zagen we hoe Axel Foley, een politieagent uit Detroit, de moordenaar van zijn beste vriend probeert op te sporen. Zijn werkwijze viel helaas niet goed bij het hoofdbureau van Beverly Hills, waarna Axel twee agenten aangewezen kreeg om ervoor te zorgen dat de zaken niet uit de hand liepen. Met deze twee (saaie) politieagenten kreeg Axel te maken met grote cultuurverschillen en ging hij op zoek naar gerechtigheid.

Helaas hebben Netflix en Paramount Pictures nog geen plot voor Beverly Hills Cop 4 vrijgegeven. Ook is er nog geen releasedatum bekend gemaakt.

Bron: Deadline, EW.com

Lees ook: Welke komediefilm past bij jouw humor?

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Pikante films op Netflix

  • Dit kunnen we verwachten van 365 dni 2

  • Once Upon A Time seizoen 7 komt niet op Netflix

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen