• Home
  • Nieuws
  • Harrison Ford schittert in de eerste 'The Call of the Wild' trailer

Harrison Ford schittert in de eerste 'The Call of the Wild' trailer

Wist jij al dat de film The Call of the Wild uit 1935 een remake krijgt? En wist jij ook al dat niemand minder dan Harrison Ford de hoofdrol hierin speelt? Dit klinkt ons in ieder geval als muziek in de oren! The Call of the Wild wordt een live-action avonturenfilm met CGI en de eerste The Call of the Wild trailer ziet er echt ontzettend spectaculair uit.

The Call of the Wild trailerBron: 20th Century Fox

The Call of the Wild is gebaseerd op het gelijknamige boek van Jack London uit 1903, in het Nederlands verschenen als De roep van de wildernis. Het verhaal gaat over de hond Buck. Hij heeft een goed leven als huisdier bij een familie in Santa Clara, California. Maar op een dag wordt Buck ontvoerd. Hierdoor komt hij terecht in Yukon, ook wel bekend als ‘de laatste plek op aarde’. Gelukkig weet hij te ontsnappen aan zijn ontvoerders, gaat hij aan de slag als sleehond en ontmoet hij al snel John Thornton (Harrison Ford).

John Thornton heeft zo zijn eigen redenen om in Yukon te vertoeven. In The Call of the Wild trailer horen we hem namelijk zeggen ‘I came up here because I didn’t want to be around anybody’. Helaas voor John heeft Buck andere plannen en de twee bouwen een mooie band met elkaar op. Samen gaan ze een groots avontuur aan.

Bekijk hieronder The Call of the Wild trailer:

Naast Harrison Ford maken nog meer acteurs hun opwachting in de film The Call of the Wild. Zo kunnen we onder andere Dan Stevens (prins Adam uit Beauty and the Beast), Omar Sy (Bishop uit X-Men: Days of Future Past), Karen Gillan (Nebula uit Guardians of the Galaxy, Vol. 2), Bradley Whitford (Dean Armitage uit Get Out) en Colin Woodell (Rick Betancourt uit The Purge TV series) verwachten! The Call of the Wild is vanaf 21 februari in de bioscopen te zien!

Bron: 20th Century Fox

Lees ook: Dit is de avontuurlijke 'Jungle Cruise' trailer mét Dwayne Johnson

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 10 bekende acteurs die uit films zijn geknipt

  • Indiana Jones 5 met Harrison Ford

  • Interview met Sylvia Hoeks van Blade Runner 2049

  • Dit personage zal niet te zien zijn in Indiana Jones 5

  • Recensie: The Age of Adaline

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen