Nieuwe foto's van Outlander seizoen 5

Nog niet zo heel lang geleden werd de eerste Outlander seizoen 5 trailer gereleased. Hierin hoorden we Jamie tegen Claire zeggen dat als de oorlog er echt aankomt, ze misschien veiliger is in haar eigen tijd. Wij zijn heel benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren in Outlander seizoen 5 en of Claire tijdens de oorlog bij Jamie blijft. Gelukkig zijn er nieuwe foto’s gereleased die ons alvast een klein voorproefje geven van het nieuwe seizoen!

In Outlander seizoen 5 is er een grote bruiloft op komst. Jamie (Sam Heughan) en Claire (Caitriona Balfe) trommelen iedereen op voor wie Fraser Ridge een thuis is geworden. Iedereen die iets voorstelt zal erbij zijn, inclusief Lord John Grey en de Royal Governor, Will Tryon. Dit zal voor het nodige drama gaan zorgen, want Will Tryon is er om Jamie aan zijn belofte te houden. Jamie heeft in het vorige seizoen namelijk belooft dat hij jacht zal maken op de Schotse toezichthouders, die tegen de Britse belastingheffing zijn. Maar Jamie heeft geen haast om zijn peetvader Murtagh, de leider van het lokale verzet en de geheime liefde van Jamie’s tante Jocasta, gevangen te nemen.

Outlander seizoen 5Bron: Starz, Aimee Spinks, Entertainment Weekly

Op de foto zien we dat Jamie een hele andere haarstijl heeft dan we gewend zijn. Hij heeft geen pony meer en zijn haar zit in een staartje! Sam Heughan heeft hier wel een verklaring voor, Jamie is namelijk ouder en volwassener geworden. Zelf is hij erg blij met de nieuwe look van Jamie.

Op de bruiloft kunnen we nog veel meer drama verwachten. Roger betreurt zijn onvermogen om voor Brianna te zorgen. Hij is geen boer, hij kan niet paardrijden en zelfs geen zwaard hanteren. Ondertussen komt Brianna erachter dat haar verkrachter, Stephen Bonnet, nog steeds vrij rondloopt in North Carolina.  In Outlander seizoen 5 zal dan ook Brianna’s posttraumatische stressstoornis centraal staan. Hierdoor zal het voor haar ook moeilijk zijn om intiem te worden met Roger.

Jamie heeft voor zijn vrouw een huis gebouwd met twee verdiepingen. Dit zal niet alleen dienen als het Fraser’s Ridge headquarters, er zal namelijk ook een medische kamer te vinden zijn waarin Claire medicijnen kan maken en amandelen kan verwijderen. Het is heel interessant om Claire manieren te zien vinden om bepaalde operaties uit te voeren in Outlander seizoen 5.

Outlander seizoen 5Bron: Starz, Jason Bell, Entertainment Weekly

Tot slot zullen de Frasers ook nog een nieuw lid aan de familie toevoegen, namelijk een kat. Zijn naam zal Adso zijn! Het was voor de makers van Outlander in ieder geval een hele klus om de kat te laten doen wat ze wilden. Zoals jullie misschien wel weten zijn katten heel erg eigenwijs!

Bron: Starz, Mark Mainz, Entertainment Weekly

Outlander seizoen 5 is vanaf 16 februari in Amerika op de omroep Starz te zien. Het is nog niet bekendgemaakt wanneer Outlander seizoen 5 in Nederland te zien is.

Bron: Starz, Entertainment Weekly

Lees ook: Dit is de 'Emma' trailer van Jane Austen

Nieuwste artikelen

  • Als ik je morgen weer zie – Robbie Couch

  • De rivalen – Vi Keeland

  • Beers balkon - Jeroen Berkhout

  • Italopop - Vanja van der Leeden

  • Toespijs - Judith Cyrus

Gerelateerde artikelen

  • De beste Young Adult sprookjes

  • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

  • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • Volwassen acteurs die tieners speelden

  • De allerbeste Harry Potter behind the scenes momenten

Zoek in artikelen