• Home
  • Nieuws
  • Eerste spectaculaire 'Black Widow' trailer

Eerste spectaculaire 'Black Widow' trailer

Scarlett Johansson kruipt weer in de huid van Natasha Romanoff voor de prequel-film Black Widow. Inmiddels heeft al bijna elke superheld uit het MCU een eigen stand-alone film gekregen, maar Black Widow heeft er een tijdje op moeten wachten. Sinds 2010 eigenlijk, want toen was ze al te zien in Iron Man 2. Voor de fans hebben we leuk nieuws, want de eerste spectaculaire Black Widow trailer is verschenen.

Black Widow trailerBron: Marvel

Black Widow zal zich hoogstwaarschijnlijk afspelen na de gebeurtenissen van Captain America: Civil War. Scarlett Johansson vertelde eerder dat Natasha zich tijdens de film op een donkere plek bevindt. En in de Black Widow trailer zien we dat ze niet langer meer wil vluchten voor haar verleden. Ze gaat de confrontatie met haar zus aan en we krijgen al behoorlijk wat actie te zien.

In de Black Widow trailer worden we meegenomen naar waar het allemaal is begonnen, er is nog ‘unfinished business’ volgens Natasha. Maar wat nog veel interessanter is aan de Black Widow trailer is dat we eindelijk te zien krijgen welke rol David Harbour (Jim Hopper uit Stranger Things) gaat vertolken. Hij trekt namelijk zijn strakke pakje aan en presenteert zich als de….. Red Guardian!

Bekijk hieronder de Black Widow trailer:

Helaas wordt het in de Black Widow trailer nog niet helemaal duidelijk tegen welke slechterik ze het moeten opnemen! Daar moet je nog heel even geduld voor hebben, Black Widow is vanaf 1 mei 2020 in de bioscopen te zien!

Bron: Marvel

Lees ook: Emotionele verwijderde 'Avengers: Endgame' scène te zien op Disney+

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Avengers 4 wordt nog schokkender dan Avengers: Infinity War

  • Deze films en series verschijnen in de eerste helft van september op Netflix

  • Dit zijn de 7 geplande Marvel films na 'Avengers: Endgame'

  • Disney krijgt misschien een derde themapark in Parijs!

  • De 5 beste Marvel slechteriken

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen