Dit is de 'No Time to Die' trailer

In 2015 verscheen de 24ste James Bond-film Spectre. Dit betekent dat we inmiddels al bijna vijf jaar aan het wachten zijn op het vervolg in deze filmreeks. Het heeft dus even geduurd, maar hopelijk is No time To Die het wachten waard. Wij denken van wel, want de eerste No Time to Die trailer is spannend en zit weer boordevol met actie!

No Time To Die trailerBron: Universal Pictures

No Time to Die is alweer de 25ste film in de filmreeks over de geheim agent James Bond. In de aankomende film is James Bond aan het genieten van een rustig leventje op Jamaica en heeft hij zijn opwindende leven als geheim agent aan de wilgen gehangen. Helaas loopt alles net even anders dan hij denkt en staat zijn oude vriend Felix Leiter van de CIA voor de deur. Hij heeft namelijk James Bonds hulp heel hard nodig om een ontvoerde wetenschapper te bevrijden. Op het eerste gezicht een simpele klus, maar het blijkt toch wel erg gevaarlijk te zijn. Al snel kruist James Bond het pad van een mysterieuze slechterik die gewapend is met gevaarlijke nieuwe technologie.

Bekijk hieronder de No Time to Die trailer:

No Time to Die zal helaas de laatste film zijn waarin Daniel Craig te zien zal zijn als James Bond. Vijf films lang hebben we van zijn acteerkunsten kunnen genieten, maar na No Time To Die is het tijd om het stokje aan iemand anders over te dragen. No Time to Die is vanaf 2 april 2020 in de Nederlandse bioscopen te zien!

Bron: Universal Pictures

Lees ook: Eerste spectaculaire 'Black Widow' trailer

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • De sterren & ik

  • Deze filmattributen hebben het meeste geld opgebracht

  • Recensie: James Bond - Spectre

  • Daniel Craig keert toch terug als James Bond

  • Daniel Craig is weer te zien als 007 in nieuwe James Bond film

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen