• Home
  • Nieuws
  • Katy Keene te zien in Riverdale crossover-aflevering

Katy Keene te zien in Riverdale crossover-aflevering

Binnenkort is het zover, dan kunnen we eindelijk genieten van de Riverdale spin-off Katy Keene mét niemand minder dan Lucy Hale (Aria Montgomery uit Pretty Little Liars) in de hoofdrol. Maar voordat het zover is hebben we nog een aantal Riverdale-afleveringen te goed en één daarvan blijkt een crossover-aflevering te zijn met Katy Keene!

Katy Keene te zien in Riverdale crossover-afleveringBron: The CW

In Katy Keene volgen we het modebewuste meisje Katy. Ze wil het helemaal gaan maken in New York, maar dat blijkt lastiger dan gedacht. Eén van Katy’s vriendinnen is Josie. In Riverdale is zij samen met haar vader vertrokken om op tournee te gaan. Katy Keene speelt zich jaren na Riverdale af en Josie heeft zich ondertussen gesettled in New York. Ze wordt zelfs aangesproken door iemand van een platenlabel die talent in haar ziet.

De showrunner van Riverdale en Katy Keene, Roberto Aguirre-Sacasa, heeft via Twitter laten weten dat Katy Keene in een aflevering van Riverdale te zien zal zijn, YES! De makers van de serie vonden het erg leuk om voor de première van Katy Keene een crossover te doen met Riverdale. Hierdoor zal Katy Keene namelijk officieel haar intrede doen in het Riverdale-universum!

Maar hoe gaat de crossover-aflevering tussen Riverdale en Katy Keene er precies uitzien? Wij hebben dat natuurlijk een beetje voor je uitgezocht. In de aflevering van 5 februari (dat is de dag voordat Katy Keene in première gaat) zal Veronica Lodge even terugkeren naar New York City. Hier zal ze haar oude vriendin Katy weer zien en kunnen ze net als vanouds plezier met elkaar maken! Klinkt nu al top.

Bron: The CW, Netflix, Twitter, Entertainment Weekly

Lees ook: Dit is de eerste trailer van de 'Riverdale' spin-off 'Katy Keene'

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • De leukste tv-series voor Young Adult liefhebbers

  • Waar kennen we de Riverdale cast nog meer van?

  • Release datum seizoen 2 van Riverdale op Netflix is bekend

  • Deze films en series verschijnen in mei op Netflix

  • Dit is de echte naam van Jughead Jones

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen