• Home
  • Nieuws
  • Netflix kondigt 'The Christmas Chronicles 2' aan voor 2020

Netflix kondigt 'The Christmas Chronicles 2' aan voor 2020

Vorig jaar konden we volop genieten van de Netflix kerstfilm The Christmas Chronicles! De film werd immens populair en iedereen zat tijdens de feestdagen op de bank te kijken naar de geweldige Kurt Rusell en Goldie Hawn als Mr. & Mrs. Claus. Helaas kunnen we dit jaar niet op een vervolg rekenen, maar volgend jaar komt Netflix met The Cristmas Chronicles 2!

The Christmas Chronicles 2   The Christmas Chronicles 2   The Christmas Chronicles 2Bron: Netflix

In The Christmas Chronicles hebben Teddy Pierce en zijn zus Kate het idee opgevat om de Kerstman op te wachten op Kerstavond om hem zo te kunnen filmen. Wat ze dan nog niet weten, is dat hun plan ervoor zorgt dat ze terechtkomen in een onverwachte reis waar de meeste kinderen alleen maar van kunnen dromen. Zij zijn er echter ook verantwoordelijk voor dat Kerstmis bijna mislukt. Maar ze zetten alles op alles om de Kerstman en zijn elfjes te helpen om Kerstmis door te laten gaan!

In de eerste week dat The Christmas Chronicles op Netflix stond werd de kerstfilm maar liefst 20 miljoen keer bekeken. We hadden het jullie dus eigenlijk al veel eerder kunnen vertellen, want Netflix laat zo een geweldige kans natuurlijk niet liggen. Op 6 december maakten ze dan ook op Twitter bekend dat The Christmas Chronicles 2 onderweg is!

Helaas is er verder nog niet zo heel erg veel bekend over The Christmas Chronicles 2. De film zal waarschijnlijk weer focussen op Kate, omdat zij nu tot ware gelover is gekroond door de Kerstman. Maar nu is ze opgegroeid tot een hele cynische tiener. Heel onverwacht wordt ze weer herenigd met de Kerstman wanneer de onruststoker Belsnickel Kerstmis dreigt te verpesten. Dit betekent natuurlijk dat we weer van Kurt Russell kunnen genieten en ook Goldie Hawn zal weer te zien zijn as Mrs. Claus in The Christmas Chronicles 2.

Wat de precieze releasedatum van The Christmas Chronicles 2 precies wordt is nog niet bekend. Maar we weten in ieder geval dat we de film in december 2020 op Netflix kunnen verwachten!

Bron: Netflix, Digitalspy

Lees ook: Netflix werkt aan 'The Princess Switch: Switched Again'

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Pikante films op Netflix

  • Dit kunnen we verwachten van 365 dni 2

  • Once Upon A Time seizoen 7 komt niet op Netflix

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen