• Home
  • Nieuws
  • Er wordt gewerkt aan een 'Aladdin' spin-off op Disney+

Er wordt gewerkt aan een 'Aladdin' spin-off op Disney+

Heb jij ook zo genoten van de live-action film Aladdin? Dan hebben we goed nieuws! Disney werkt namelijk aan een Aladdin spin-off. Deze zal te zien zijn op hun eigen streamingdienst Disney+. We zijn dus nog lang niet klaar in Agrabah en we krijgen waarschijnlijk nog veel meer te zien van die wereld. In dit artikel vertellen wij jullie wat er over de Aladdin spin-off bekend is!

Aladdin spin-offBron: Walt Disney Pictures

De Aladdin spin-off zal zich focussen op het karakter Prins Anders dat wordt gespeeld door de acteur Billy Magnussen. In Aladdin had Prins Anders een relatief kleine rol. We zagen hoe hij om de hand van prinses Jasmine wilde vragen. Billy Magnussen was nog niet klaar met de rol van Prins Anders. De acteur heeft namelijk zelf een idee gepitched aan Disney over een spin-off met zijn karakter in de hoofdrol. Disney was zo enthousiast dat de spin-off er ook daadwerkelijk gaat komen in de vorm van een film op Disney+! De film zal naar verluidt geen vervolg worden op de Aladdin film. Waar het verhaal dan wel over zal gaan is nog niet bekend, maar het zou zomaar kunnen zijn dat we meer leren over de achtergrond van Prins Anders.

 

Controverse

Er is ook wat controverse ontstaan rondom het nieuws van de Aladdin spin-off. Eerder werd er namelijk bekend gemaakt dat Mena Massoud, die de rol van Aladdin vertolkte, niet eens een auditie kan krijgen na Aladdin. Terwijl de enige witte acteur die in de film meespeelde voor een paar scènes een compleet eigen spin-off krijgt. Volgens fans laten Hollywood en Disney hiermee zien dat er toch nog steeds ongelijkheid bestaat in de filmwereld.

 

 

Bron: EW.com, The Hollywood reporter

Lees ook: Disney onthult nieuwe live-action 'Mulan' trailer

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Frozen regisseur bevestigt: Tarzan ís het broertje van Elsa en Anna 

  • Leeftijden van Disney personages die je niet zou verwachten

  • Dit is hoe Disney-prinsen er in het echt uitzien!

  • Er komen nog minstens 21 live-action Disney films

  • Zo zouden dieren uit Disneyfilms eruit zien als ze mens waren

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen