• Home
  • Nieuws
  • Dit is de eerste indrukwekkende 'Wonder Woman 1984' trailer

Dit is de eerste indrukwekkende 'Wonder Woman 1984' trailer

Pas op! Spoilers voor Wonder Woman.

De film Wonder Woman uit 2017 wist hoge ogen te gooien. De film is een spannende actiefilm met een sterke vrouwelijk superheld in de hoofdrol. Een echte powervrouw film dus! Al snel werd er bekend gemaakt dat Wonder Woman een vervolg zou gaan krijgen. En eindelijk wordt het geduld van de fans beloond: de eerste Wonder Woman 1984 trailer is vrijgegeven!

Wonder Woman 1984 trailerBron: Warner Bros.

Gal Gadot kruipt in Wonder Woman 1984 weer in de huid van de superheld Wonder Woman. Het officiële plot is nog niet bekend gemaakt, maar de Wonder Woman 1984 trailer laat ons al wel wat meer van het verhaal zien. Het eerste wat namelijk opvalt in de trailer is dat Steve Trevor terugkeert! Zoals je misschien nog wel weet dacht iedereen dat hij aan het eind van de eerste film dood is gegaan. Echter is in de Wonder Woman 1984 trailer te zien dat hij toch nog leeft! Hoe dit kan en hoe het mogelijk is dat hij bijna 40 jaar later niet ouder is geworden zullen we waarschijnlijk ontdekken in de nieuwe film. Patty Jenkins, de regisseur van de film, vertelt dat de terugkeer van Steve een belangrijke rol speelt in het plot van Wonder Woman 1984.

In de Wonder Woman 1984 trailer worden ook de twee slechteriken geïntroduceerd. Zo zien we Kristen Wiig (Bridesmaids) als het karakter Barbara Minerva oftewel de mens/kat hybride Cheetah. In de stripboeken is zij een van de meest beruchte vijanden van Diana Prince. Barbara is in eerste instantie een goede vriendin van Diana, maar de twee groeien uit elkaar en komen uiteindelijk lijnrecht tegenover elkaar te staan.

Ook Pedro Pascal (The Mandalorian) wordt in de trailer geïntroduceerd als de zakenman Maxwell Lord. Volgens Patty Jenkins verkoopt hij een droom aan het publiek. Hij doet er alles aan om succesvol te worden, maar soms als je krijgt wat je wil komt grootsheid met een prijs…

 

Ben je benieuwd geworden naar de Wonder Woman 1984 trailer? Bekijk hem dan snel hieronder!

Ook heeft Warner Bros een aantal nieuwe posters vrijgegeven waarop alle hoofdrolspelers van de film te zien zijn.

Wonder Woman 1984 trailerBron: Warner Bros.

Bron: Warner Bros.

Bron: Warner Bros.

Bron: Warner Bros.

We moeten nog eventjes geduld hebben totdat we de film echt kunnen gaan bewonderen. Wonder Woman 1984 draait vanaf 4 juni 2019 in de Nederlandse bioscopen.

Bron: EW.com, Warner Bros

Lees ook: Aankomende sciencefiction en fantasy films

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • De beste Young Adult sprookjes

  • Deze verwijderde beelden veranderen jouw blik op Draco voor altijd

  • Once Upon a Time feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • 20 Harry Potter feitjes waar je niets van wist 

  • De leukste Perkamentus memes

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen