• Home
  • Nieuws
  • Dit is de 'Ghostbusters: Afterlife' trailer

Dit is de 'Ghostbusters: Afterlife' trailer

Het is nu meer dan 30 jaar geleden dat we van de eerste twee Ghostbusters-films hebben kunnen genieten. In 2016 verscheen natuurlijk nog wel de Ghostbusters reboot, met een vrouwelijke cast, maar die viel bij de fans niet in de smaak. Gelukkig is er een echte sequel op Ghostbusters I en II onderweg. De titel is eindelijk bekendgemaakt en dat is Ghostbusters: Afterlife! En we kunnen de fans eindelijk verblijden met de eerste Ghostbusters: Afterlife trailer.

Ghostbusters: Afterlife trailerBron: Sony Pictures Entertainment

In Ghostbusters: Afterlife volgen we een gezinnetje die bestaat uit de alleenstaande moeder Callie (Carrie Coon) en haar kinderen Trevor (Finn Wolfhard) en Phoebe (McKenna Grace). Ze hebben het niet zo heel erg breed en kunnen niet in de grote stad wonen. Hun opa is er niet meer en hij heeft hen een landhuis in Summerville achtergelaten. Hier gaan ze met zijn drietjes wonen. Maar Summerville is een vreemd stadje en er gebeuren rare dingen. Af en toe begint alles te schudden en in de nacht is er een vreemde gloed zichtbaar..

In de Ghostbusters: Afterlife trailer komen we erachter dat de opa van Phoebe en Trevor hoogstwaarschijnlijk één van de originele Ghostbusters uit de jaren 80 is. Om wie het precies gaat wordt helaas nog niet duidelijk! Verder zien we dat Phoebe en Trevor de Ecto 1 ontdekken en zelf op geestenjacht gaan. Hierbij krijgen ze hulp van hun leraar Mr. Grooberson (Paul Rudd), hij weet alles over de Ghostbusters uit de jaren 80.

Bekijk hieronder Ghostbusters: Afterlife trailer:

Ghostbusters: Afterlife is een directe sequel op Ghostbusters I en II en dat betekent dat de Ghostbusters reboot, met alleen maar vrouwen in de hoofdrol, uit 2016 compleet genegeerd zal worden in deze film. Hoewel we de originele cast (Bill Murray, Sigourney Wever, Dan Aykroyd, Ernie Hudson en Annie Potts) nog niet terug zien in de Ghostbusters: Afterlife trailer is het wel de bedoeling dat ze een cameo zullen maken in de film.

Ghostbusters: Afterlife is vanaf 10 juli 2020 in de bioscoop te zien!

Bron: Sony Pictures Entertainment

Lees ook: Dit is de 'No Time to Die' trailer

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Deze films en series verschijnen in oktober op Netflix

  • Deze films en series verschijnen in mei op Netflix

  • 18 x de leukste filmseries

  • 9 x de leukste rollen van Melissa McCarthy

  • 25x de beste film franchises

Zoek in artikelen