• Home
  • Nieuws
  • Netflix voegt deze 7 acteurs toe aan de 'Shadow and Bone' cast

Netflix voegt deze 7 acteurs toe aan de 'Shadow and Bone' cast

In oktober hebben wij jullie met veel plezier mogen vertellen wie de hoofdrollen gaan vertolken in de Shadow and Bone serie op Netflix! Maar er zijn natuurlijk nog veel meer personages in de serie waarvoor er een acteur of actrice gecast moet worden. Netflix heeft nu onthuld wie de rollen van Matthias, Baghra, de Apparat, Fedyor, David, Marie en Nadia in de Shadow and Bone serie gaan vertolken. Wij zetten het hieronder voor je op een rijtje!

In de Shadow and Bone serie is de wereld in tweeën gesplitst door een enorme barrière van eeuwige duisternis. Hier smullen onnatuurlijke wezens van menselijk vlees. Op een dag ontdekt een jonge soldaat dat ze over een bijzondere kracht beschikt. Deze kracht zou haar land uiteindelijk van de ondergang kunnen redden. Terwijl ze haar krachten onder controle probeert te krijgen, zijn er duistere machten bezig met een complot tegen haar. Misdadigers, dieven, moordenaars en heiligen zijn nu in oorlog en er is meer nodig dan magie om te overleven.

Matthias

De nog onbekende acteur Calahan Skogman zal de rol van Matthias op zich gaan nemen in de Shadow and Bone serie op Netflix. Matthias is een heksenjager uit Fjerdan, die is opgevoed om de Grisha en hun magie te verachten.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Calahan Skogman (@calahan.skogman) op

Baghra

We gaan door met de rol van Baghra, die wordt vertolkt door Zoë Wanamaker! Deze actrice ken je misschien wel uit Harry Potter en de Steen der Wijzen. Hierin was ze namelijk te zien als Madame Hooch. Baghra is een meedogenloze leraar en trainer. Ze is vastbesloten om de krachten van haar ‘leerlingen’ te verbeteren.

Shadow and Bone cast    Shadow and Bone cast   Shadow and Bone cast   Shadow and Bone castBron: Warner Bros.

Fedyor

Er is ook een acteur gecast voor de rol van Fedyor! Dit personage zal vertolkt worden door Julian Kostov (Treadstone, Berlin Station). Fedyor is een vrijgevochten ‘Heartrender’ en een loyale volger van Generaal Kirigan.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Julian Kostov (@juliankostov) op

David

Luke Pasqualino (Snatch, The Musketeers) zal te zien zijn als David in de Shadow and Bone serie op Netflix. Hij is een briljante ‘Fabrikator’ die zich het meest op zijn gemak voelt wanneer hij bezig is met een wetenschappelijk artikel.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Luke Pasqualino (@lucapasqualino) op

De Apparat

Het personage Apparat zal gespeeld worden door Kevin Eldon. Hij heeft eerder twee korte rollen gehad in Game of Thrones. Hij was namelijk te zien als Camello en als Goldcloak. In de Shadow and Bone serie is de Apparat een mysterieuze spirituele adviseur van Ravka’s Koninklijke familie.

Shadow and Bone cast   Shadow and Bone cast   Shadow and Bone castBron: HBO

Marie

Ook voor het personage Marie is er een actrice gecast. Deze rol zal gespeeld worden door Jasmine Blackborow! Marie is een ‘Inferni’ en zij probeert Alina de sociale regels van de ‘Little Palace’ te leren.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jasmine Blackborow (@jazziblackborow) op

Nadia

Tot slot zal Gabrielle Brooks de rol van Nadia op zich gaan nemen in de Shadow and Bone serie op Netflix. Nadia is een ‘Squaller’ die bevriend raakt met Alina, ondanks de tegenstand van Zoya.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Young Vic (@youngvictheatre) op

Tot nu toe ziet de Shadow and Bone cast er ontzettend veelbelovend uit, we kunnen niet wachten tot het eindelijk zover is! Helaas heeft Netflix nog niet bekendgemaakt wanneer we de Shadow and Bone serie kunnen verwachten, maar wij houden jullie op de hoogte!

Bron: Netflix, Deadline

Lees ook: Dit is de 'All The Bright Places' releasedatum op Netflix

Nieuwste artikelen

  • Mystery guest - Maren Stoffels

  • Het schoolplein - Michelle Frances

  • Toen ik jou zag - Mary Schoon

  • Morisaki's boekwinkel - Satoshi Yagisawa

  • Spiegeldagen - Mark H. Stokmans

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Netflix codes

  • Top 5 erotische must sees op Netflix

  • Pikante films op Netflix

Zoek in artikelen