• Home
  • Nieuws
  • Dit zijn de eerste beelden van de 'Lizzie McGuire' reboot

Dit zijn de eerste beelden van de 'Lizzie McGuire' reboot

De Lizzie McGuire reboot komt steeds een stapje dichterbij. Eerst kregen we te horen dat Hilary Duff weer in haar oude vertrouwde rol zal kruipen en daarna werd er bekendgemaakt dat nog meer leden van de originele cast zullen terugkeren. Toch zullen we nog even moeten wachten voordat we weer van iedereen kunnen genieten, maar de eerste beelden van de Lizzie McGuire reboot zijn nu eindelijk verschenen.

Lizzie McGuire reboot   Lizzie McGuire reboot   Lizzie McGuire rebootBron: Disney

Disney+ heeft een trailer gereleased met alles wat we kunnen verwachten in 2020 op de streamingdienst. Hierbij hoort natuurlijk ook de Lizzie McGuire reboot en hoewel het maar een heel kort stukje is, hebben we eindelijk de volwassen Lizzie McGuire gezien! In de trailer zien we haar door het raam van een auto zeggen ‘Hi, it’s me’. Tegen wie ze het zegt blijft helaas nog heel even een mysterie, maar wat ziet ze er goed uit in haar gele jasje!

Bekijk hieronder het filmpje:

In de Lizzie McGuire reboot is Lizzie inmiddels afgestudeerd en woont in New York City. Het lijkt erop dat ze nu alles heeft waar ze ooit van heeft gedroomd: een droombaan, een droomman en een prachtig appartement in Brooklyn. Maar niks is wat het lijkt. Met een beetje hulp van haar dierbaren en haar 13-jarige alter ego probeert Lizzie haar weg te vinden in de volwassen wereld.

Helaas heeft Disney+ nog niet de releasedatum van de Lizzie McGuire reboot bekendgemaakt, maar zodra we hier meer nieuws over hebben dan laten wij dat aan jullie weten!

Bron: Disney+

Lees ook: Bekijk de nieuwste 'Onward trailer' Disney Pixar

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Frozen regisseur bevestigt: Tarzan ís het broertje van Elsa en Anna 

  • Leeftijden van Disney personages die je niet zou verwachten

  • Er komen nog minstens 21 live-action Disney films

  • Dit is hoe Disney-prinsen er in het echt uitzien!

  • Zo zouden dieren uit Disneyfilms eruit zien als ze mens waren

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen