• Home
  • Nieuws
  • Dit is de nieuwste 'The New Mutants' trailer

Dit is de nieuwste 'The New Mutants' trailer

Het is een tijdje stil geweest rondom de Marvel film The New Mutants. De film is namelijk meerdere keren uitgesteld, omdat er nog nieuwe scènes moesten worden opgenomen en het script moest worden aangepast. Eindelijk lijkt het dan zover te zijn en kunnen we gaan genieten van een nieuwe film in het X-Men universum! Marvel heeft een nieuwe The New Mutants trailer mét releasedatum vrijgegeven. En wij kunnen jullie alvast vertellen dat de trailer ontzettend spannend is!

Bron: Marvel Entertainment

 

The New Mutants trailer

In deze nieuwe Marvel film volgen we vijf jonge mutanten die net hun krachten ontdekken. Ze worden tegen hun zin in vastgehouden in een geheime psychiatrische inrichting. Daar krijgen ze te maken met hun zondes uit het verleden en vinden er bovennatuurlijke dingen plaats. The New Mutants trailer belooft in ieder geval dat de film niet voor watjes is!

De film is gebaseerd op het stripboek New Mutants dat gepubliceerd is in de jaren 80. De grootste vijand in The New Mutants zal de zogeheten Demon Bear zijn. Een gigantische beer die zijn krachten verkrijgt door middel van de negatieve emoties van mensen.

In de film spelen onder andere Maisie Williams (Game of Thrones) en Charlie Heaton (Stranger Things) een hoofdrol. Maisie Williams vertelde in een eerder interview dat de film werd uitgesteld omdat er nieuwe scènes moesten worden opgenomen om de film enger te maken. De regisseur van de film, Josh Boone, vertelde dat hij een horrorfilm wilde maken die zich afspeelt in het X-Men universum. Als we de trailer mogen geloven dan is dat aardig gelukt!

 

Ben je benieuwd geworden naar The New Mutants trailer? Bekijk hem dan snel hieronder!

De Marvel en X-Men fans hoeven nog maar eventjes geduld te hebben. The New Mutants zal namelijk vanaf 8 april in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

Bron: EW.com.

Lees ook: Aankomende sciencefiction en fantasy films

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • De beste Young Adult sprookjes

  • Weekend-special: GRATIS ebook Fallen downloaden

  • De leukste bovennatuurlijke series op Netflix

  • 20 Harry Potter feitjes waar je niets van wist 

  • Recensie: Divergent 3 - Samensmelting

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen