• Home
 • Nieuws
 • De tv-serie 'Young Rock' met Dwayne Johnson is in de maak

De tv-serie 'Young Rock' met Dwayne Johnson is in de maak

Kan jij ook geen genoeg krijgen van Dwayne “the Rock” Johnson? De laatste tijd hebben we veel van deze acteur kunnen genieten op het grote scherm. Zo was hij te zien in de actiefilm Hobbs & Shaw en de humoristische film Jumanji: The Next Level. Binnenkort kunnen we ook op het kleine scherm van Dwayne Johnson gaan genieten. Er wordt namelijk gewerkt aan een komedieserie over zijn jeugd genaamd Young Rock. Dwayne Johnson zal uiteraard één van de hoofdrollen gaan vertolken!

Young Rock             Young Rock            Young RockBron: Columbia Pictures, Sony Pictures Entertainment (SPE)

Het netwerk NBC heeft de komedieserie besteld en er zullen in eerste instantie 11 afleveringen van verschijnen. Dwayne Johnson zal niet alleen in de serie te zien zijn, hij zal de serie tevens produceren. De serie zal geschreven worden door Nahnatchka Khan en Jeff Chiang. Beide schreven eerder al mee aan de serie Fresh Off the Boat. Deze serie volgt het leven van de kok Eddie Huang.

Executive Producer Brian Gewirtz vertelt in een tweet dat we een leuke serie kunnen gaan verwachten. Hij vertelt dat Dwayne Johnson in 13 staten heeft gewoond, gearresteerd is en legendes heeft ontmoet. Daarbij plaatst hij een leuk filmpje over Dwayne Johnson door de jaren heen. Johnson, die nu vooral bekend is als acteur, was voorheen een WWE-ster. Hij worstelde op hoog niveau. Dit zullen we hoogstwaarschijnlijk ook in de serie Young Rock te zien krijgen.

Young Rock is nu nog in de eerste fase van ontwikkeling. Er is bijvoorbeeld nog geen cast en plot bekend gemaakt. Ook weten we nog niet vanaf wanneer de serie daadwerkelijk te zien zal zijn.

Bron: Variety, EW.com, Collider.

Lees ook: Dwayne Johnson als DC 'Black Adam'

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • De karakters van Once Upon a Time in vergelijking met hun geanimeerde tegenhangers

 • Halloween-outfit: net als in de film...

 • Stem op jouw favoriet & win Pretty Little Liars

 • Nieuws over de bruiloft van Stefan en Caroline uit The Vampire Diaries!

 • De leukste musical afleveringen in tv-series!

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen