Deze series zullen in 2020 eindigen

Eerder lieten we jullie al weten welke series er allemaal een nieuw seizoen zullen gaan krijgen. Maar helaas is er voor sommige series ook minder goed nieuws. Dit jaar zullen namelijk veel series gaan stoppen. Denk maar aan series als The 100 en Supernatural. Dit is natuurlijk ontzettend jammer! Maar gelukkig kunnen we nog één keer van deze series genieten. Wij hebben voor jullie uitgezocht welke series er in 2020 zullen eindigen.

13 Reasons Why

Deze controversiële serie zal na seizoen 4 gaan stoppen. Dat het derde seizoen minder goed werd ontvangen dan het eerste seizoen is duidelijk te zien aan de score op Rotten Tomatoes. Waar het eerste seizoen nog 79% scoorde, haalde het derde seizoen maar een schamele 12%.

Bron: Netflix

The 100

De sci-fi serie The 100, die gebaseerd is op de boeken van Kass Morgan, zal ook in 2020 gaan stoppen. De maker van de serie zegt dat hij al een tijdje weet dat hij de serie wil gaan eindigen. De serie zal in totaal 100 afleveringen krijgen. De maker vertelt verder dat we in seizoen 7 te weten krijgen wat het moraal van het verhaal is. Het moraal zal niet zijn: ‘mensen zijn vreselijk, we zijn bereid om alles en iedereen te doden en we doen alles om te overleven.’ Nee, er is een hoger doel. Aldus de maker van de serie.

Bron: Warner Bros. Television, The CW

Arrow

Seizoen 8 is het allerlaatste siezoen van Arrow. Stephen Amell, die de rol van Oliver Queen vertolkt, wilde de serie eigenlijk al in seizoen 7 verlaten. Executive producer Greg Berlanti wist hem echter over te halen om nog 1 seizoen te maken. Berlanti zegt dat iedereen aanvoelde dat dit het juiste moment was om te stoppen.

Bron:  Warner Bros. Television, The CW

Blindspot

De serie Blindspot zal na seizoen 5 gaan stoppen. Naar verluidt wordt dit laatste seizoen in de zomer van 2020 uitgebracht. Martin Gero, de maker van de serie, vertelt dat hij altijd al 5 seizoenen in gedachten heeft gehad voor deze serie. Het vierde seizoen eindigde met een grote cliffhanger, dus seizoen 5 heeft ngo wat voor de fans in petto!

Bron: Eric Liebowitz/NBC/WarnerBros

Bojack Horseman

Op 31 januari 2020 zal de tweede helft van het zesde seizoen op Netflix komen te staan. Dit zal ook meteen het allerlaatst seizoen worden. Helaas komt de beslissing om de serie te stopen niet van de makers zelf, maar van Netflix.

Bron: Netflix 

Claws

Claws zal in 2020 een vierde en tevens laatste seizoen krijgen. Hiermee komt het verhaal over Desna Simms en haar medewerkers bij de nagelsalon tot een einde.

Bron: Warner Horizon Television

Corporate

Comedy Central maakte in juni 2019 bekend dat Corporate nog een derde seizoen zou gaan krijgen. Ze maakten ook meteen bekend dat dit het laatste seizoen zal worden. We kunnen dus nog één keer genieten van deze satirische komedie.

Bron: Comedy Central

Criminal Minds

Het doek zal na meer dan 300 afleveringen eindelijk vallen voor Criminal Minds. In 2020 wordt het vijftiende en tevens laatste seizoen uitgebracht van deze misdaadserie.

Bron: CBS Television Studios

Dear White People

Netflix maakte in oktober 2019 bekend dat Dear White People werd vernieuwd voor een vierde en tevens laatste seizoen. Dit geeft de serie de kans om het verhaal goed af te ronden.

Bron: Lionsgate Television, Lara Solanki, Netflix

Empire

In 2020 zal de laatste helft van seizoen 6 van Empire worden uitgezonden. Dat worden ook meteen de laatste afleveringen van de serie. Brett Mahoney, de maker van de serie, vertelde aan de website EW.com dat in het zesde seizoen de vraag of de liefde die de familie voor elkaar heeft alle drama die er gebeurt zal kunnen weerstaan. Zullen ze aan het eind van de serie nog overeind staan? Of is de familie uit elkaar getrokken?

Bron: 20th Century Fox Television

Fresh off the Boat

Helaas daalden de kijkcijfers voor deze serie al een tijdje en daardoor heeft de zender ABC besloten om na het zesde seizoen geen nieuw seizoen meer van deze serie te maken.

Bron: Jordin Althaus, ABC

Future Man

De serie Future Man (met Josh Hutcherson van The Hunger Games in de hoofdrol) stopt na het derde seizoen. Hulu heeft besloten om de stekker uit de serie te trekken na het derde seizoen. Seizoen 3 zal ook maar 8 afleveringen, in plaats van 13 krijgen.

Bron: Brandon Hickman, Hulu 

Glow

Netflix heeft bekend gemaakt dat Glow een vierde en tevens laatste seizoen krijgt. De exacte releasedatum voor het laatste seizoen is nog niet bekend gemaakt.

Bron: Ali Goldstein, Netflix

The Good Place

De leuke komedie The Good Place zal ook dit jaar gaan eindigen. Kristen Bell, die de rol van Eleanor Shellstrop vertolkt, zegt dat het eind je achterlaat met veel gevoelens. Ook vertelt ze dat het einde het niet alleen waard is, maar dat je begrijpt waarom de hele serie het waard is. Dat belooft wat voor de fans!

Bron: Universal Television

Homeland

Homeland zal met het 8ste seizoen tot een einde komen. De maker van de serie zegt dat het laatste seizoen zeker emotionele momenten gaat bevatten.

Bron: Teakwood Lane Productions, Showtime

How To Get Away With Murder

Seizoen 6 zal het laatste seizoen zijn voor How To Get Away With Murder. De eerste helft van dit seizoen is al uitgezonden en de tweede helft zal in 2020 te zien zijn. De maker van de serie zegt dat je weg komt met moord, totdat je er niet meer mee weg komt…

Bron: Byron Cohen, ABC 

Lucifer

Lucifer was in eerste instantie gecanceld, maar gelukkig wordt de serie toch nog door Netflix opgepakt voor een vijfde en tevens laatste seizoen! De maker van de serie zegt dat het een ‘awesome, awesome seizoen’ gaat worden. De fans kunnen hun hart dus ophalen met het laatste seizoen!

Bron: Warner Bros. Television, Netflix

Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.

De film Endgame heeft eigenlijk het boek gesloten van de Infitity Saga en daarmee was het ook tijd voor Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. om te gaan stoppen. Seizoen 7 zal ergens in 2020 worden uitgebracht.

Bron: Eric McCandless, ABC

Modern Family

Na 11 seizoenen heeft de serie besloten dat het mooi geweest is. Deze komedie serie zal in 2020 zijn laatste afleveringen uit gaan zenden.

Bron: 20th Century Fox Television

Power

Op 2 februari 2020 zal de laatste aflevering van seizoen 6 worden uitgezonden en daarmee zal deze serie tot een einde komen. De maker van de serie zegt dat ze met de laatste afleveringen een nieuwe manier van het vertellen van een verhaal hebben gevonden. Dit zorgt ervoor dat het publiek op een andere manier naar de serie gaat kijken. Het is niet de Power zoals we het al hebben gezien. Het zal anders aanvoelen.

Bron: Paul Schiraldi,Starz Entertainment

Schitt’s Creek

Schitt’s Creek zal na het zesde seizeon eindigen. Dan Levy, de maker van de serie, zegt dat hij altijd had gedacht dat er vijf seizoenen gemaakt zouden worden. “Maar toen kregen we de mogelijkheid om nog twee seizoenen te doen en ik dacht ‘oké, ik kan dit verhaal in 28 afleveringen vertellen’".

Bron: Canadian Broadcasting Corporation (CBC), Pop TV

Strike Back

Deze serie krijgt in 2020 nog één laatste seizoen. Na seizoen 8 zal helaas het doek voor deze serie gaan vallen.

Bron: Left Bank Pictures

Supernatural

Fans van de serie hebben al meer dan 300 afleveringen lang kunnen genieten van de avonturen van Sam en Dean Winchester. Maar helaas valt het doek na het 15de seizoen dan toch echt voor deze serie. Jared Padalecki en Jensen Ackles die Sam en Dean spelen hebben zelf besloten om met de serie te stoppen. Ze wilden ermee stoppen nu het nog steeds relevant is.

Bron: Warner Bros. Television

Vikings

Vikings komt dit jaar met het zesde seizoen tot een einde. Gelukkig is er voor de fans ook goed nieuws, want de maker van de serie is al bezig met het maken van een spin-off!

Bron: MGM Television

Will & Grace

Deze serie was natuurlijk na het achtste seizoen in 2005 al gestopt, maar de serie kreeg in 2017 een reboot. Nu is het tijd om echt vaarwel te zeggen tegen deze karakters, want seizoen 11 zal het laatste seizoen worden. Het team heeft gezamenlijk besloten om de serie te stoppen en Debra Messing, die Grace speelt, zegt dat het laatste seizoen het beste seizoen ooit gaat worden. Het zal het verhaal van Will, Grace, Jack en Karen afsluiten op een betekenisvolle en juiste manier.

Bron: KoMut Entertainment

 

Bron: EW.com, Insider.com, IMDB.

Lees ook: De 11 beste serie finales

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 9 tv-koppels die in het echt beste vrienden zijn

  • TV-series: must-see volgens de redactie!

  • Waar kennen we de Riverdale cast nog meer van?

  • De beste fantasie series

  • Cursed is dé nieuwe Netflix Original Serie voor fantasy liefhebbers

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen