• Home
  • Nieuws
  • Dit is de nieuwe 'To All the Boys: P.S. I Still Love You' trailer

Dit is de nieuwe 'To All the Boys: P.S. I Still Love You' trailer

Kun jij ook geen genoeg krijgen van de film To All the Boys I’ve Loved Before? Dan is er goed nieuws, want eindelijk komt het vervolg op deze leuke young adult film uit! Netflix heeft al eerder een trailer van de film vrijgegeven, maar nu is er vlak voor de releasedatum nóg een To All the Boys: P.S. I Still Love You trailer vrijgegeven. Na het zien hiervan kan je niet wachten om de film te gaan bekijken!

Bron: Bettina Strauss, Netflix

 

#TeamPeter of #TeamJohn

In de nieuwe To All the Boys: P.S. I Still Love You trailer is te zien dat John Ambrose McClaren de brief van Lara Jean heeft ontvangen, die haar zusje in de eerste film verstuurd heeft. Maar Lara Jean heeft nu een relatie met Peter Kavinsky! Wanneer John echter weer in haar leven opduikt begint Lara Jean te twijfelen: voor wie moet ze kiezen?

Lana Condor zal weer de rol van Lara Jean vertolken en Noah Centineo keert weer terug als de knappe Peter Kavinsky. Jordan Fisher (Liv and Maddie) is een nieuw gezicht in de tweede film. Hij gaat de rol van John Ambrose McClaren vertolken.  

 

Ben je benieuwd geworden naar de To All the Boys: P.S. I Still Love You trailer? Bekijk hem dan snel hieronder!

To All the Boys: P.S. I Still Love You is gebaseerd op het tweede deel in de trilogie geschreven door Jenny Han. Ook het derde deel in de serie is al in productie. Na deze film kunnen we dus nog een keer gaan genieten van Lara Jean! To All the Boys: P.S. I Still Love You staat vanaf 12 februari op Netflix. Plan maar alvast een avondje vrij om deze film te gaan kijken!

Bron: Netflix, EW.com.

Lees ook: Deze films en series verschijnen in februari op Netflix

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De beste Young Adult sprookjes

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • 18 Young Adult boeken die waarschijnlijk verfilmd worden

  • Pikante films op Netflix

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen