• Home
 • Nieuws
 • Sarah J. Maas onthult nieuwe 'A Court of Thorns and Roses' covers

Sarah J. Maas onthult nieuwe 'A Court of Thorns and Roses' covers

Als je veel young adult en fantasy boeken leest dan ben je vast wel bekend met de boeken van Sarah J. Maas! Deze populaire auteur heeft al veel bestsellers op haar naam staan en dit jaar kunnen we zelfs genieten van een nieuwe boek van haar. Maar ondertussen heeft Sarah J. Maas niet stilgezeten en brengt ze de A Court of Thorns and Roses-serie (Hof van Doorns en rozen-serie) uit in een nieuw jasje! Helaas is niet iedereen weg van deze nieuwe covers…

Op de oude covers van de A Court of Thorns and Roses-serie prijkte Feyre. Deze covers, die goed bij het verhaal van de boeken past, vinden velen erg mooi. En ook de collector’s editie hebben vele Sarah J. Maas fans in de kast staan. Nu heeft Sarah J. Maas nieuwe covers onthult voor de populaire serie. Zelf zegt ze er het volgende over: “Ik ben zo ontzettend geobsedeerd door deze nieuwe prachtige covers van de ACOTAR serie! De kunstenaar heeft de atmosfeer en het hart van elk boek perfect weten te vangen met deze ontwerpen en ik kon niet blijer zijn met hoe het er uiteindelijk uit is komen zien.” Helaas zijn lange niet alle fans blij met de nieuwe covers, vele vinden ze zelfs erg lelijk! Kijk en oordeel zelf:

A Court of Thorns and Roses covers                  A Court of Thorns and Roses covers

Bron: Bloomsbury

Hieronder kun je een greep uit de reacties op Twitter lezen, waaruit is op te merken dat lang niet iedereen enthousiast is over de covers.

De nieuwe edities zullen zowel in hardcover als in paperback worden uitgebracht. Helaas voor de Nederlandse fans zijn de hardcover edities alleen in de Verenigde Staten en Canada te verkrijgen. De nieuwe paperback editie wordt wel wereldwijd verkocht. Naast de onthulling van deze nieuwe covers heeft Sarah J. Maas ook kort nog iets gezegd over het nieuwe boek in de A Court of Thorns and Roses serie. Dit boek zal gaan over Nesta, de zus van Feyre en zal ergens in 2021 uitgebracht worden: “De laatste tijd ben ik hard aan het werk aan het volgende deel in de serie, namelijk Nesta’s boek! Ik heb zo ontzettend veel plezier in het schrijven ervan! Ik kan niet wachten tot jullie het kunnen lezen!”

De nieuwe A Court of Thorns and Roses boeken zullen vanaf 2 juni beschikbaar zijn.

 

Bron: EW.com, Ttwitter, Bloomsbury.

Lees ook: Interview Sarah J. Maas

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • De beste Young Adult sprookjes

 • 18 Young Adult boeken die waarschijnlijk verfilmd worden

 • Young Adult top-5: september

 • Divergent Allegiant part 2 officieel stop gezet

 • Once Upon a Time feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen