• Home
 • Nieuws
 • De live-action film 'Lilo & Stitch' komt waarschijnlijk naar Disney+

De live-action film 'Lilo & Stitch' komt waarschijnlijk naar Disney+

“Ohana betekent familie”. De leuke Disneyfilm Lilo & Stitch over het eenzame meisje Lilo en de alien Stitch krijgt binnenkort ook een live-action remake. In 2018 werd er al bekend gemaakt dat Disney van plan is om de animatiefilm te verfilmen, maar sindsdien hebben we er niet veel meer over gehoord. Eindelijk lijkt er iets meer duidelijk te zijn en kunnen we de live-action film Lilo & Stitch waarschijnlijk op Disney+ gaan zien!

 

Waar gaat Lilo & Stitch over?

Lilo & Stitch gaat over het meisje Lilo. Wanneer ze samen met haar zus een hond gaat adopteren ziet ze een ‘hond’ in het asiel waar ze meteen verliefd op wordt. Ze besluiten hem te adopteren en hem Stitch te noemen. Echter blijkt Stitch geen hond te zijn, maar een intergalactisch ruimtewezen dat gevangen werd gehouden op een ruimteschip. Toen het schip op aarde neerstortte wist Stitch te ontsnappen. Stitch is hardhandig en weet niet hoe het is om om anderen te geven. Maar langzaamaan leert Lilo hem wat de betekenis van familie is. Waarschijnlijk zal de live-action remake van Lilo & Stitch hetzelfde verhaal volgen als de tekenfilm.

live-action film Lilo & Stitch              live-action film Lilo & Stitch              live-action film Lilo & StitchBron: Walt Disney Pictures

 

Disney+

Net als de live-action film Lady and the Tramp zal Lilo & Stitch naar verluidt meteen op Disney+ te zien zijn en zal dus niet in de bioscopen worden uitgebracht. Helaas heeft Disney dit nog niet officieel bevestigd. Daarnaast zullen de opnames volgens de website Disinsider in de herfst van 2020 plaatsvinden in Hawaii. Ook zal naar verluidt de originele stem van Stitch, Chris Sanders, terugkeren voor de live-action remake. De live-action remake zal geproduceerd worden door Dan Lin en Jonathan Eirich, de producers van de live-action film Aladdin. Verdere details over de film zijn nog niet bekend gemaakt. Zo is er nog geen cast aangekondigd en weten we nog niet hoe Stitch er straks uit komt te zien in de live-action film. Ook is er nog geen officiële releasedatum bekend gemaakt, maar de film wordt waarschijnlijk ergens in 2021 gereleased.

Bron: The Disinsider, Movieweb, IGN.

Lees ook: Disney werkt aan een Bambi live-action remake

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Frozen regisseur bevestigt: Tarzan ís het broertje van Elsa en Anna 

 • Leeftijden van Disney personages die je niet zou verwachten

 • Dit is hoe Disney-prinsen er in het echt uitzien!

 • Er komen nog minstens 21 live-action Disney films

 • Zo zouden dieren uit Disneyfilms eruit zien als ze mens waren

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen