• Home
  • Nieuws
  • De nieuwe editie van 'Harry Potter and the Sorcerer's Stone' is een must-have

De nieuwe editie van 'Harry Potter and the Sorcerer's Stone' is een must-have

Potterheads opgelet! Als Harry Potter fan bezit je vast wel alle boeken van Harry Potter en misschien ook wel de speciale geïllustreerde edities. Maar binnenkort verschijnt er weer een nieuwe editie van Harry Potter and the Sorcerer's Stone (Harry Potter en de Steen der Wijzen). Wij kunnen alvast verklappen dat dit echt een must-have is voor de Harry Potter fans!

Bron: MinaLima, Scholastic, EW.com

Het nieuwe ontwerp voor Harry Potter and the Sorcerer's Stone is gemaakt door de ontwerpstudio MinaLima, de studio die ook de visueel grapische stijl van de Harry Potter- en Fantastic Beasts films heeft ontworpen. Op de voorkant zien we Zweinstein, het grote meer en Harry, Ron en Hermelien staan afgebeeld. De directeur van Scholastic, de uitgeverij van de Harry Potter boeken, zegt het volgende over de nieuwe Harry Potter editie: "Deze nieuwe editie van Harry Potter and the Sorcerer's Stone is de perfecte manier om een nieuwe generatie op hun Zweinstein avontuur te sturen en ondertussen is het voor de fans een mooie aanvulling op hun collectie. De Harry Potter-serie blijft lezers van alle leeftijden inspireren door de universele thema's zoals vriendschap, verbeeldingskracht, en het feit dat het goede overwint van het slechte."

Maar wat kunnen we, naast een nieuwe cover, nog meer van de nieuw Harry Potter and the Sorcerer's Stone editie verwachten? In het boek zullen onder andere op bijna elke pagina gekleurde illustraties staan en het bevat 8 interactieve, speciaal op papier gemaakte toevoegingen, waardoor lezers het gevoel zullen hebben dat ze zelf naar Zweinstein zullen gaan. Een van die speciale toevoegingen is bijvoorbeeld de Zweinstein brief die Harry ontvangt! Ook krijgen de lezers het boodschappenlijstje en de speciale doorgang van de Wegisweg te zien, is er een uitvouwbaar Zweinstein kasteel toegevoegd, kan de lezer in de Grote Hal het geweldige feestmaal op tafel toveren en nog veel meer. Bekijk het onderstaande filmpje om alvast een eerste indruk van het nieuwe boek te krijgen!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Scholastic (@scholasticinc) op

We moeten nog wel eventjes geduld hebben, want de nieuwe Harry Potter and the Sorcerer's Stone editie ligt pas vanaf 20 oktober in de winkels. Helaas wordt alleen het eerste boek van Harry Potter in deze nieuwe editie uitgebracht.

 

Bron: MinaLima, EW.com, Scholastic.

Lees ook: 30 wensen van iedere Harry Potter fan!

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 12 x grappen voor de echte Harry Potter fans

  • Er komt een nieuwe, échte Harry Potter-film!

  • De beste Young Adult sprookjes

  • 100 dingen die je nog niet wist over Harry Potter

  • 30 cadeaus voor Harry Potter fans

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen