Sex Education seizoen 3

Heb jij ook zo genoten van het tweede seizoen van Sex Education? De serie is razend populair op Netflix en voor de fans die het tweede seizoen hebben gebinged is er nu goed nieuws! Netflix heeft officieel aangekondigd dat Sex Education seizoen 3 in de maak is. We kunnen dus ook volgend seizoen weer gaan genieten van de avonturen van onder andere Otis, Maeve, Jean en Eric!

Sex Education seizoen 3                Sex Education seizoen 3                Sex Education seizoen 3                Sex Education seizoen 3                Sex Education seizoen 3                Sex Education seizoen 3                Sex Education seizoen 3                Sex Education seizoen 3                Sex Education seizoen 3Bron: Netflix

 

Waar gaat Sex Education over?

In de serie volgen we de tiener Otis Milburn. Hij is een sociaal ongemakkelijke middelbare school leerling en tevens de zoon van de sekstherapeute Jean. Otis is hierdoor een onvrijwillige expert op dat gebied geworden en hij besteft dat hij zijn kennis in kan zetten om status te verwerven op Moordale High School. Samen met Maeve richt hij een ondergrondse sekstherapie kliniek op in de school voor zijn medestudenten. In het tweede seizoen beleeft Otis zijn eerste romantische relatie met Ola, maar na een aantal oncontroleerbare erecties en het feit dat zijn moeder een relatie heeft met haar vader Jakob, is zijn romance in gevaar. Ondertussen is de beste vriend van Otis, Eric, bezig met de gevolgen van zijn seksuele ontmoeting met Adam, de zoon van rector Groff.

 

Sex Education seizoen 3

Netflix heeft nu dus Sex Education seizoen 3 officieel aangekondigd. In een promotiefilmpje zien we Alistair Petrie, die de rol van rector Groff speelt, langs een aantal portretten van de hoofdpersonen uit Sex Education wandelen. Wanneer hij aankomt bij het schilderij van Eric en Adam vraagt hij zichzelf af 'hoe het deze engeltjes zal vergaan'. Waarna hij vervolgens zegt: 'om daarachter te komen zul je seizoen 3 moeten kijken'. Hiermee kondigt hij dus officieel het nieuwe seizoen aan! Bekijk de leuke aankondigingsvideo hieronder:

Helaas heeft Netflix nog geen plot van Sex Education seizoen 3 vrijgegeven, maar het eind van seizoen 2 heeft nog genoeg open gelaten voor het derde seizoen. Zo is Jean zwanger van Jakob en het is nog maar de vraag of ze het kind gaat houden of kiest voor een abortus. Otis en Jakob weten nog niks van de zwangerschap dus in het derde seizoen zou het zomaar kunnen dat Jean dat aan hun gaat vertellen. Ook zagen we in seizoen 2 dat Eric zijn relatie met Rahim publiekelijk beëindigde vanwege Adam. Adam maakte namelijk via een groot gebaar zijn liefde voor Eric en zijn biseksualiteit bekend. Daarnaast eindigde het tweede seizoen met een cliffhanger. Otis liet via een voicemail een bericht achter voor Maevis, waarin hij zijn liefde voor haar verklaarde. Echter verwijderde Isaac dat bericht, waardoor Maeve het niet heeft kunnen beluisteren... Er is dus nog genoeg stof voor Sex Education seizoen 3.

 

Sex Education seizoen 3 releasedatum

Helaas heeft Netflix nog geen officiële releasedatum bekend gemaakt van Sex Education seizoen 3, maar naar alle waarschijnlijkheid zal deze in januari 2021 op Netflix te zien zijn. Het eerste seizoen is namelijk in januari 2019 uitgebracht en het tweede seizoen in januari 2020. Er is dus een grote kans dat in januari 2021 seizoen 3 op Netflix komt te staan. De fans moeten dus nog wel eventjes geduld hebben!

Bron: EW.com, Variety, esquire.

Lees ook: Leukste young adult series op Netflix

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • 10 Netflix tips die je moet weten

 • De leukste vrouwen series op Netflix

 • Pikante films op Netflix

 • Once Upon A Time seizoen 7 komt niet op Netflix

 • Dit kunnen we verwachten van 365 dni 2

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen