• Home
  • Nieuws
  • Kijk 'To All the Boys I've Loved Before' zonder Netflix

Kijk 'To All the Boys I've Loved Before' zonder Netflix

Het zal je vast niet zijn ontgaan dat Netflix in 2018 de film To All the Boys I've Loved Before heeft uitgebracht. Deze leuke young adult film, gebaseerd op het gelijknamige boek van Jenny Han, was een groot succes en een vervolg kon natuurlijk niet uitblijven! Sinds 12 februari staat het tweede deel, To All the Boys: P.S. I Still Love You op Netflix. Maar heb je geen Netflix en heb je dus het eerste deel nog niet kunnen kijken? Geen nood! Netflix heeft een link vrijgegeven waarmee je gratis To All the Boys I've Loved Before kunt kijken.

Bron: Netflix

 

Waar gaat To All the Boys I've Loved Before over?

Lara Jean schrijft brieven aan al haar voormalige geliefden. De brieven zijn alleen bedoeld voor haar en niet om door anderen gelezen te worden. Maar dan worden op een dag al haar liefdesbrieven verstuurd naar haar oude geliefden. Op school wordt ze geconfronteerd met de liefdesbrieven. Eén van die brieven is naar de ex-vriend van haar zus gestuurd, Josh. Om te laten zien dat ze geen interesse meer heeft in hem, sluit ze een deal met Peter Kavinsky, één van de andere jongens aan wie ze een brief heeft gestuurd. Lara en Peter spreken af dat ze doen alsof ze aan het daten zijn, zodat Peter zijn ex-vriendin jaloers kan maken en Lara Jean kan laten zien dat ze geen interesse heeft in Josh. Zo komt Lara Jean in de ingewikkelde wereld terecht van verkering, jaloezie en daten.

 

Gratis To All the Boys I've Loved Before kijken

Maar hoe kan je deze leuke film nu gratis kijken? Netflix heeft een link vrijgegeven waarmee je de film gratis kan streamen! Zo kunnen ook de mensen zonder Netflix deze leuke film kijken. Klik HIER om de film te bekijken. Let op! De link is geldig tot 9 maart 2020. Dus kijk hem snel voordat het te laat is!


Bron: Netflix

Lees ook: Netflix tip! Op deze manier kijk je meer films en series

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De beste Young Adult sprookjes

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • 10 romantische films op Netflix

  • 18 Young Adult boeken die waarschijnlijk verfilmd worden

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen