Dit is de cast van 'The 100' prequel

In 2019 is er bekend gemaakt dat The 100 na het zevende seizoen definitief gaat stoppen. Voor veel fans is dit natuurlijk slecht nieuws! Maar gelukkig is er ook nog een lichtpuntje, want er is namelijk ook bekend gemaakt dat er wordt gewerkt aan een The 100 prequel! Hierdoor hoeven we deze leuke serie straks toch niet helemaal te missen. Langzaamaan wordt er meer bekend gemaakt over The 100 prequel en nu is er zelfs al een deel van de cast aangekondigd!

The 100 prequel               The 100 prequel               The 100 prequel               The 100 prequel               The 100 prequel               The 100 prequel               The 100 prequel               The 100 prequel               The 100 prequel               The 100 prequel               The 100 prequelBron: Warner Bros. Television

 

Waar gaat The 100 prequel over?

De The 100 prequel zal zich 97 jaar voor The 100 gaan afspelen. Het begint met het einde van de wereld, een nucleaire apocalyps zal namelijk het grootste gedeelte van de menselijke bevolking uitroeien. We zullen een groep overlevenden op de Aarde volgen. Zij proberen te overleven in een gevaarlijke wereld, terwijl ze ook nog een nieuwe en betere samenleving proberen te creëren.

 

Ontmoet de cast van The 100 prequel

Er zijn tot nu toe drie acteurs aangekondigd voor The 100 prequel, namelijk Iola Evans (Carnival Row), Adain Bradley (The Bold and the Beautiful, Riverdale) en Leo Howard (Legacies).

Iola Evans zal de rol van Callie gaan vertolken. Ze is een slim, gepassioneerd en opstandig meisje dat jarenlang de verwachtingen die mensen van haar hadden genegeerd heeft, zodat ze kon vechten voor de dingen waar ze in gelooft. Maar wanneer de apocalyps de wereld vernietigd waar ze zo hard voor heeft gewerkt om die te redden, moet Callie een nieuw doel en een nieuwe toekomst vinden voor de overgebleven mensheid. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Waring and McKenna (@waringandmckenna) op

Adain Bradley zal de rol van Reese gaan spelen. Hij is een hardwerkende en koppige jongen die al zijn hele leven aan het concurreren is met zijn zus Callie. Maar wanneer er zich eindelijk een mogelijkheid voordoet om zijn waarde te laten zien, moet hij daar een grote prijs voor betalen. Reese moet voor zichzelf uitzoeken hoe ver hij wil gaan om de beste te worden.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Adain (@adainbradley) op

Tot slot zal Leo Howard de rol van August vertolken. Ook hij is opstandig en hij is een gepassioneerde muzikus. August is lid van een radicale milieuorganisatie die zich inzet om het leven van de planeet te redden en hier alles voor over heeft. Na de apocalyps moet hij erachter zien te komen hoe hij verder kan gaan, nu alles waar hij voor gevochten heeft is verwoest.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Trying to keep up with @jeffparise

Een bericht gedeeld door Leo Howard (@whoisleo) op

Er is helaas nog geen releasedatum voor The 100 prequel aangekondigd. Wij houden jullie uiteraard op de hoogte!

 

Bron: Deadline, TV Line

Lees ook: Interview met Marie Avgeropoulos van The 100

Nieuwste artikelen

 • De moeilijke Harry Potter Quiz

 • Complete Young Adult series die je achter elkaar wil lezen

 • Tattoo's geïnspireerd door boeken

 • Boekenkasten om van te dromen

 • Deze acteurs haten de manier waarop ze beroemd zijn geworden

Gerelateerde artikelen

 • De karakters van Once Upon a Time in vergelijking met hun geanimeerde tegenhangers

 • The 100 feiten die je nog niet wist

 • Win twee toegangskaarten Comic Con Ahoy 8 maart

 • De laatste aflevering van The 100 seizoen 7 verklaart een groot mysterie

 • Krijgt jouw favoriete serie een nieuw seizoen?

Zoek in artikelen