Er komt een 'P.S. I Love You' sequel

Heb jij ook zo genoten van het prachtige romantische drama P.S. I Love You? De film komt alweer uit 2007 en is gebaseerd op het gelijknamige boek van Cecilia Ahern. Voor de fans van de film (en het boek) is er goed nieuws! In 2019 heeft de auteur namelijk een vervolg uitgebracht op P.S. I Love You, namelijk Postscriptum (De P.S. I Love You Club). Nu is er bekend gemaakt dat de P.S. I Love You sequel ook verfilmd gaat worden!

Bron: Cupid Distribution

 

Waar gaat Postscriptum over?

In de film P.S. I Love You maakten we kennis met Holly. Na het overlijden van haar man krijgt ze brieven van hem, waarin opdrachten staan. Deze brieven heeft hij geschreven voordat hij doodging. Het vervolg dat Cecilia Ahern heeft geschreven speelt zich zeven jaar af na de gebeurtenissen van P.S. I Love You. Hierin wordt Holly benaderd door de P.S. I Love You Club. Deze club is geïnspireerd geraakt door de brieven van Holly's overleden man en de leden van de club willen dat Holly hen helpt met het schrijven van hun eigen afscheidsbrieven. Als Holly één ding niet wil, is het teruggaan naar het verdriet van toen. Nu, zeven jaar later, wil ze juist vooruitkijken. Maar Holly leert de leden van de club toch kennen en ze beseft dat wanneer je van iemand houdt, er altijd nog iets te zeggen valt...

 

Cast en releasedatum

Helaas is er verder nog niet veel bekend gemaakt over de P.S. I Love You sequel. Zo is het nog niet bevestigd of Hilary Swank weer de rol van Holly zal gaan vertolken. Ook de releasedatum van de sequel is nog niet vrijgegeven. Waarschijnlijk zal het nog wel even duren voordat de film in de bioscopen te zien zal zijn, aangezien de film nog in de eerste productiefase is. 

 

Bron: Variety, Vulture, Metro

Lees ook: 9 films om te janken

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Kiss Me

  • April 2013: Honderd namen

  • P.S. Ik hou van je

  • The Vow (DVD)

  • Honderd namen

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen