Aladdin 2 is officieel aangekondigd

De live-action verfilming van Aladdin is een groot succes geweest. Ook bij ons werd de film hoog beoordeeld! Heb jij ook zo genoten van deze vrolijke live-action film? Dan is er nu goed nieuws! Eerder gingen er al geruchten rond dat Aladdin 2 in de maak zou zijn, maar nu heeft Disney offcieel bevestigd dat Aladdin 2 er echt gaat komen!

Eerder werd er al naar buiten gebracht dat Disney werkt aan een Aladdin spin-off op Disney+. Maar dat is dus niet het enige! Er is ook een vervolg op de bioscoopfilm in de maak. De film is nog in de eerste fase van ontwikkeling en momenteel wordt er hard gewerkt aan het script. Zoals je misschien weet heeft de geanimeerde Disney film ook twee vervolgen gekregen, namelijk Aladdin En De Dievenkoning en De Wraak Van Jafar. Volgens bronnen van de website Variety zal Aladdin 2 niet gebaseerd zijn op een van deze films, maar zal het een nieuw, origineel verhaal worden!

Aladdin 2            Aladdin 2Bron: Walt Disney Pictures 

 

Aladdin 2 cast

Er is tot op heden nog geen cast bekend gemaakt van Aladdin 2. Dan Lin en Jonathan Eirich, de producers van de eerste film, zullen ook Aladdin 2 produceren. Naar verluidt willen ze graag de originele cast, namelijk Will Smith, Mena Massoud en Naomi Scott terug laten keren voor het vervolg. Echter hebben ze hun nog geen rol aangeboden, omdat eerst het script afgemaakt moet worden. Ook is het nog niet bekend of Guy Ritchy, die de eerste Aladdin film geregisseerd heeft, terug zal keren voor het vervolg. 

Aladdin 2 zal net als de eerste film gewoon weer in de bioscoop te zien zijn, het wordt dus geen release op Disney+. Helaas is er verder nog niet veel over Aladdin 2 bekend. Wij houden jullie uiteraard op de hoogte!

 

Bron: EW.com, Variety.

Lees ook: Disney werkt aan een Bambi live-action remake

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Frozen regisseur bevestigt: Tarzan ís het broertje van Elsa en Anna 

 • Leeftijden van Disney personages die je niet zou verwachten

 • Er komen nog minstens 21 live-action Disney films

 • Dit is hoe Disney-prinsen er in het echt uitzien!

 • Zo zouden dieren uit Disneyfilms eruit zien als ze mens waren

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen