• Home
  • Nieuws
  • 'Stranger Things' seizoen 4 trailer met Hopper

'Stranger Things' seizoen 4 trailer met Hopper

Pas op! Spoilers voor Stranger Things seizoen 3

Heb jij het derde seizoen van Stranger Things ook in één dag gebinged? Deze populaire serie eindigde het vorige seizoen nogal emotioneel. We zagen dat Hopper het niet overleefde... Tenminste dat dachten we! Netflix heeft namelijk de eerste Stranger Things seizoen 4 teaser trailer vrijgegeven waarin Hopper te zien is! Hij heeft de explosie dus toch overleefd.

Bron: Netflix

 

Stranger Things seizoen 4 teaser trailer

Aan het eind van seizoen 3 zagen we dat er in Rusland 'een Amerikaan' werd vastgehouden. Wie dit was en waarom hij wordt vastgehouden wisten we niet. Al snel begonnen vele fans te speculeren: zou Hopper de explosie dan toch overleefd hebben? Netflix geeft ons nu eindelijk antwoord op die vraag, want in de teaser trailer is te zien dat Hopper in Rusland zit! 

 

Stranger Things seizoen 4 plot

De opnames van seizoen 4 zijn pas net begonnen, maar de Duffer Brothers (de makers van Stranger Things) hebben via Netflix al een bericht voor de fans achtergelaten, waarin ze een tipje van de sluier oplichten over het plot: "We zijn heel erg blij om officieel te bevestigen dat de productie van Stranger Things seizoen 4 gestart is... maar we zijn nog enthousiaster om de terugkeer van Hopper aan te kondigen! Helaas is het niet alleen maar goed nieuws voor onze 'Amerikaan'. Hij zit namelijk gevangen, ver weg van huis, in de besneeuwde wildernis van Kamtsjatka waar hij het hoofd moet bieden aan verschillende gevaren: menselijk en... niet-menselijk. Ondertussen duikt er in de Verenigde Staten een nieuwe horror op, iets wat al lang begraven leek, iets dat alles met elkaar verbindt... Het vierde seizoen belooft het grootste en meest angstaanjagende seizoen ooit te worden en we kunnen niet wachten tot iedereen meer ziet. En in de tussentijd... bid voor de 'Amerikaan'."

Als we de Duffer Brothers mogen geloven dan wordt Stranger Things seizoen 4 een razend spannend seizoen!

 

Bekijk hieronder de Stranger Things seizoen 4 teaser trailer die Netflix heeft vrijgegeven:

Netflix heeft ook meteen de poster van seizoen 4 vrijgegeven:

Helaas heeft Netflix nog geen officiële releasedatum vrijgegeven voor het vierde seizoen van Stranger Things. Wel weten we dat het seizoen 4 pas in 2021 te zien zal zijn. We moeten dus nog wel even geduld hebben!

Bron: Netflix

Lees ook: 30 Stranger Things feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De beste Young Adult sprookjes

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Once Upon A Time seizoen 7 komt niet op Netflix

  • Jane the Virgin stopt na seizoen 5

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen