Dit weten we over Suicide Squad 2

In 2016 kwam de film Suicide Squad uit. Deze film volgt een groep bijzondere en extreme criminelen die klusjes uitvoeren voor de overheid in ruil voor hun vrijheid. Nu is er bekend gemaakt dat er nog een Suicide Squad film gaat komen! Het heeft een tijdje geduurd, maar de opnames zijn nu echt van start gegaan. Maar wat weten we tot nu toe over Suicide Squad 2? Wij vertellen het je!

Bron: Warner Bros.

 

Plot en cast van Suicide Squad 2

Helaas is er op dit moment nog vrij weinig over het plot van Suicide Squad 2 bekend gemaakt. Wel heeft de producer van de filmPeter Safran, laten weten dat Suicide Squad 2 geen vervolg zal worden op de eerste film, maar dat het een reboot gaat zijn! De film zal daarom ook The Suicide Squad gaan heten en niet Suicide Squad 2. Voor The Suicide Squad is er een lijst met namen van acteurs bekend gemaakt die allemaal een rol zullen spelen in de film (zie onderstaande Instagram post). Helaas is daarbij niet bekend gemaakt wie welke rol gaat vertolken. Aan de hand van deze cast is er ook een theorie gaande dat een groot deel van de cast de eerste 10 minuten van de film niet gaat overleven! John Cena, één van de acteurs uit de film, heeft in een recent interview aangegeven dat de eerste 10 minuten van de film eigenlijk bijna een losstaande film is. Dit lijkt de theorie te ondersteunen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Digital Spy (@digitalspy) op

Naast veel nieuwe gezichten keren er ook oude bekende terug. Zo zal in ieder geval Margot Robbie weer terugkeren als Harley Quinn! De opnames zijn ondertussen in volle gang en Margot Robbie is al op de set van The Suicide Squad gespot. We zien haar in een rode jurk met wit, zwart en rood haar. Hierdoor lijkt ze meer op het personage uit de stripboeken dan de eerste film. Bekijk hieronder de beelden!

Maar er zullen ook een aantal karakters niet terugkeren. Zo zullen Jared Leto, die de rol van de Joker vertokte en Will Smith, die de rol van Deadshot speelde, niet terugkeren voor deze film.

 

Suicide Squad 2 releasedatum

We moeten nog wel eventjes geduld hebben. Op 5 augustus 2021 draait Suicide Squad 2 (of The Suicide Squad zoals de film echt gaat heten) in de Nederlandse bioscopen.

Bron: Movieweb, Digital Spy, IMDB.

Lees ook: De leukste filmscènes die niet in het script stonden

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Harley Quinn uit Suicide Squad krijgt haar eigen film

  • Winnen: Warner Bros. boxsets

  • De naam én regisseur van de Harley Quinn film zijn bekend 

  • Er komt een film over de maker van Winnie de Poeh: Goodbye Christopher Robin

  • Top 8 Spider-Man films

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen