• Home
  • Nieuws
  • Er wordt gewerkt aan een 'Honey I Shrunk the Kids' reboot

Er wordt gewerkt aan een 'Honey I Shrunk the Kids' reboot

In 1989 bracht Disney de vermakelijke familiefilm Honey, I Shrunk the Kids uit. Aangezien er tegenwoordig veel films gereboot worden is het niet gek dat Disney bekend heeft gemaakt dat er ook een Honey, I Shrunk the Kids reboot in de maak is! En voor deze reboot keert zelfs één van de hoofdkarakters uit de eerste film terug. 

In de originele film ontwikkelt Wayne Szalinski een verkleinmachine. Maar door een ongeluk worden zijn kinderen en de kinderen van de buren verkleind door de verkleinmachine. Wayne veegt de kinderen per ongeluk op en zet ze bij het afval. De kinderen moeten via de tuin terug het huis in reizen, maar dit is niet zonder gevaar, want ondertussen krijgen ze te maken met gigantische insecten, watersprinklers en een grasmaaier.

Bron: Walt Disney Pictures

Na de film in 1989 zijn er nog twee vervolgen gemaakt, namelijk Honey, I Blew Up the Kid en Honey, We Shrunk Ourselves. Nu is er dus een Honey, I Shrunk the Kids reboot in de maak! Voor deze reboot zal Rick Moranis weer in de huid kruipen van Wayne Szalinski. Joe Johston, de regisseur van de eerste film, zal ook terugkomen om de Honey, I Shrunk the Kids reboot te gaan regisseren. De reboot gaat Shrunk heten en gaat over de nu volwassen zoon van Wayne. Hij krijgt te maken met dezelfde perikelen die zijn vader ondervond in de eerste film. Hij laat namelijk ook per ongeluk zijn eigen kinderen krimpen. De zoon van Wayne zal worden gespeeld door Josh Gad. Je zou hem kunnen kennen van Frozen, waar hij de stem van Olaf inspreekt. Ondanks dat de film zich na de gebeurtenissen van de eerste film afspeelt, wordt er door de makers wel gesproken van een reboot.

De Honey, I Shrunk the Kids reboot wordt gemaakt door Disney en zal in de bioscopen worden uitgebracht. Het wordt dus geen exclusieve titel op Disney+. Een verdere cast en releasedatum voor de reboot is nog niet bekend gemaakt.

Bron: Deadline, EW.com, The Hollywood Reporter.

Lees ook: Er wordt gewerkt aan een 'The Mighty Ducks' tv-serie met Lauren Graham

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Frozen regisseur bevestigt: Tarzan ís het broertje van Elsa en Anna 

  • Leeftijden van Disney personages die je niet zou verwachten

  • Dit is hoe Disney-prinsen er in het echt uitzien!

  • Er komen nog minstens 21 live-action Disney films

  • Zo zouden dieren uit Disneyfilms eruit zien als ze mens waren

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen