Hawaii Five-O stopt na seizoen 10

Ben jij ook fan van de serie Hawaii Five-O? Dan hebben we helaas slecht nieuws. Het netwerk CBS heeft namelijk bekend gemaakt dat de populaire serie na het huidige seizoen gaat stoppen! We moeten binnenkort dus afscheid gaan nemen van de serie en de leuke karakters. En dat is al sneller dan verwacht!

Na 10 seizoenen komt er een eind aan de serie Hawaii Five-O, waarin we een strijdmacht volgen die de misdaad bestrijd op Hawaii en zijn eilanden. Seizoen 10 wordt momenteel al in Amerika uitgezonden, wat betekent dat het einde van de serie snel nadert. Op 3 april wordt in Amerika de allerlaatste aflevering uitgezonden. Dit zal een twee uur durende finale aflevering worden waarin de serie wordt afgesloten. Naar verluidt zal de serie stoppen omdat de contracten van hoofdpersonen Alex O'Loughlin (Steve McGarrett) en Scott Caan (Danny Williams) aflopen. Daarnaast heeft O'Loughlin naar verluidt last van een rugblessure die hij een aantal jaar terug heeft opgelopen tijdens de opnames van Hawaii five-O, waardoor hij besloot om te stoppen. De makers hebben nog gekeken of de serie zonder hem door kon gaan, maar uiteindelijk hebben ze besloten om Hawaii Five-O na het tiende seizoen te laten eindigen.

De directeur van het netwerk CBS, Kelly Kahl, heeft het volgende te zeggen over het einde van Hawaii Five-O: "Het is nooit makkelijk om gedag te zeggen tegen een franchise die de nalatenschap van de originele serie heeft gedragen en er zijn eigen draai aan heeft gegeven. Vanaf de eerste aflevering is Hawaii Five-O een enorm succes voor ons. Dankzij de geweldige producers, schrijvers cast en crew heeft deze serie een belangrijke rol gespeeld in ons schema en zijn wij een 'powerhouse' geworden op de vrijdagavond. We kunnen niet trotser zijn op de kwaliteit van de serie en we zijn dankbaar voor alle toewijding van de fans."

Bron: CBS

Alex O'Loughlin die de rol van Steve McGarrett vertolkt, heeft het volgende te zeggen over het einde van Hawaii Five-O: "Deze serie is de afgelopen 10 jaar een groot deel van mijn leven geweest. Overal waar ik kom in de wereld herkennen mensen me als McGarrett. Wat we hebben bereikt is buitengewoon. Ik kan niet onder woorden brengen hoe dankbaar ik ben. Ik ben blij dat ik hier onderdeel van heb mogen uitmaken en ik ga het missen. En aan mijn fans: ik weet niet hoe ik jullie moet bedanken. Bedankt dat jullie ons zijn blijven volgen. Ik ga jullie missen. Aloha."

Voor de laatste aflevering zullen er een aantal leden van de cast terugkeren. Zo zullen naar verluidt James Marsters, die de rol van Victor Hesse speelde, William Sadler, die de rol van John McGarrett speelde en Mark Dacascos die de rol van Wo Fat vertolkte alledrie terugkeren voor de allerlaatste aflevering. 

Bron: Variety, Deadline, TV Line. 

Lees ook: Series met mooie mannen die je wilt zien

Nieuwste artikelen

  • Friends reünie bonusmateriaal gedeeld door James Corden

  • Fake! - Carry Slee

  • Lucht - Lara Reims

  • De dochter van de president - Bill Clinton & James Patterson

  • Recensie: Sweet Tooth

Gerelateerde artikelen

  • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

  • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • Volwassen acteurs die tieners speelden

  • 12 The Vampire Diaries behind the scenes geheimen die je nog niet wist

  • TV-series: must-see volgens de redactie!

Zoek in artikelen