• Home
  • Nieuws
  • Dit is de cast van de Gossip Girl reboot

Dit is de cast van de Gossip Girl reboot

Hello, upper east siders! Er is eindelijk meer bekend rondom de Gossip Girl reboot die in 2019 is aangekondigd. Eerder werd er namelijk al bekend gemaakt dat Kristen Bell terug zou keren als de voice-over van Gossip Girl, maar nu is er ook een groot deel van de cast bekend gemaakt! De Gossip Girl reboot komt zo steeds dichter bij.

Bron: CBS Paramount Network

Naast Kristen Bell keren ook de makers terug van de originele serie, namelijk Josh Schwartz, Stephanie Savage en Joshua Safran. Zij vertelden eerder al dat de Gossip Girl reboot meer een vervolg dan een remake gaat zijn. We krijgen te maken met nieuwe karakters en er is zelfs een kans dat we misschien oude bekenden in de serie terug gaan zien!

De serie zal zich 8 jaar afspelen nadat Dan Humphrey's Gossip Girl website ofline is gehaald. De Gossip Girl reboot volgt een nieuwe generatie jongeren die in de gaten gehouden worden door Gossip Girl. In de serie zal er ingespeeld worden op social media en hoe New York is veranderd sinds de originele serie in 2012 is geëindigd. Joshua Safran wil daarnaast meer diversiteit in de serie creëren, zowel qua cast als qua verhaal. Hij zegt er het volgende over: "Er was niet veel diversiteit in de originele serie. Ik was de enige homoseksuele schrijver. Dit keer zullen niet alle hoofdrolspelers wit zijn en is er meer queer content in de serie."

 

Gossip Girl reboot cast

Eindelijk is er dus een gedeelte van de cast al bekend gemaakt! Ten eerste is Emily Alyn Lind, die je zou kunnen kennen van Revenge en Doctor Sleep, gecast. Zij gaat de rol van Audrey spelen, een meisje dat zich afvraagt of er niet iets beters is dan haar huidige relatie. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht dat is gedeeld door @emilyalind op

Ook Whitney Peak, die je zou kunnen kennen van Chilling Adventures of Sabrina, heeft een rol te pakken in de Gossip Girl reboot. Het is nog niet bekend welke rol ze in de serie gaat spelen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door whitney (@whitneypeakk) op

Verder is Johnathan Fernandez (rechts te zien op onderstaande foto), die onder andere een rol heeft gespeeld in Lethal Weapon, gecast in de Gossip Girl reboot. Het is nog niet bekend welke rol hij gaat spelen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Johnathan Fernandez (@jthanprime) op

Daarnaast zal ook Eli Brown (Pretty Little Liars: The Perfectionists) een rol in de serie gaan spelen. Er is nog niet bekend gemaakt welke rol hij gaat spelen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Eli Brown (@elibrown.jpeg) op

Tot slot is Jason Gotay gecast in de Gossip Girl reboot. Hij heeft nog niet veel acteerrollen op zijn naam staan, maar hij was onder andere te zien in Peter Pan Live! Ook van hem is nog niet bekend gemaakt welke rol hij gaat spelen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door jasongotay (@jasongotay) op

 

Bron: EW.com, The Hollywood Reporter.

Lees ook: 14 onbekende 'Gossip Girl' feitjes

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 9 tv-koppels die in het echt beste vrienden zijn

  • Series met de mooiste mannen

  • 10 redenen waarom Ed Westwick een lekker ding is

  • De leukste tv-series voor Young Adult liefhebbers

  • De nieuwe verslavende serie 'You' verschijnt binnenkort op Netflix

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen